irmormnci Bu hastane de doğum yapan anneler var mı acaba şu an doktorum orada yorumlarınızı bekliyorum :)
twinsmom__ irmormnci orda doğum yapmadm yardımcı olamicam ama şey sormak istedim size Doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı Özgür çetiner’e gidiyordum memnun kalmadım bıraktım
Yusraylmzx irmormnci Merhabalar , henüz doğum yapmadım fakat yakınlarımdan öğrendiğim bilgiye göre doğum fiyatları 35-40 bin bandında. Ben şuan Türkiye hastanesindeki Mehmet Aygün’e gidiyorum . Çok çok memnunum. Çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tugcaduman irmormnci merhaba hala o doktora mı gidiyorsunuz nasıl sizce ben ilk defa gittim herşey iyiydi ama ultrason görüntüsü vermedi bende istemeyi unuttum normalde veriyor değil mi
irmormnci twinsmom__ Merhaba doğum paketi hakkında bir bilgim yok maalesef , özel sağlık sigortasından yararlanıyorum normal doğumda da ek ücret ödenmiyor, bende yardımcı olamadım size ☺️
irmormnci yrncgl 9 haftalığım şu anda memnunum zaten 2 kere görüşmeye gittim sanırım mega medipole geçeceğim bebek küvez sistemi açısından daha detaylıymış araştırma sürecindeyim ☺️
Papatyam3437- Yusraylmzx merhaba ben de Mehmet beye gidiyorum doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı acaba🫠