aaydingulsahhh hepoyleolurzaten_ çok güçlü ve bacak arasında hissediyorum hep oğlanları hep göğüs altıma doğru hissederdim biraz ağrılı geçiyor
aaydingulsahhh 2prens1prenses__ hadi inşallah kız gelir sağlıklı bir kız evlat nasip etsin mevlam🩷🌸🫶🏻
aaydingulsahhh Ftmaa28 yorumlara bakıyorum da bayağı varmış benim gerçek hayatımda çevremde hep erkek
aaydingulsahhh Svm_ernr41 bilmiyorum bana özgü bir durum mu benim iki oğlumda da daha çok kusmam olmuştu bu o kadar olmadı .. olanlarda sağ tarafım göğüs altım başardı bunda çocuğu sanki bacak aramda taşıyorum .. yürüyemiyorum. Daha ağrılı grçiyor
Svm_ernr41 aaydingulsahhh canım teşekkürler cevap için 🙏 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Lily35 Bende kız annesi olaraktan yenı katılıyorum aranıza 🩷 20+3 cinsiyeti yenı öğrendik bir oğlum var bide kızım olucak nasipse çok çoook mutluyum 👼🏻🩷 Sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz 🤲🏼
Ygmr_123 Mery6619 bende aynı senin dediklerini bire bir yaşıyorum herkes erkek dedi eşimde dahil öyle çok inandık ki doktor kız deyince şaşkın kaldık o an sağlıkla gelsinler ❤️❤️