eylulmucizem_ Alisa_ 35+4dü amma çekisine göre 36+5di men de tebii isteyirem amma men paket analizi verdim 180 azn idi eger aylıq qan sidiyi vermemisizse saxlayın paket analizin içinde var. Hekiminiz kim olacaq?
Alisa_ eylulmucizem_ Doktorum Vüsalə İskəndərova, mənə 160 m deyiblər paket analizi. Sabah gedecem İnşallah😏
Zehra_Abbasbeyli -sovket- Salamm biz 30+5 olduq.Erkən doğuş riski var uşaqlıq yolu 18mm dedi yaşayan var bu vəziyyəti necə atlatdızzz?😫😫😫 qorxurammm
hepoyleolurzaten_ Zehra_Abbasbeyli salam bizdə 32+4 həftəliyik həkim uşağlığ boynu qısalması var 3.2 dedi mm demədi uzan dincəl ağır götürmə dedi.Mənimdə ikinci hamiləliyimdi və erkən doğuş risqim var.kesr olacam yenə inşəALLAH
Zeryelis -sovket- salam ey i gedirik məndə 12 həftəlik hamiləyəm yalnız 2ci uşağımdır artıq. Tək tövsiyəm bu olarki çalış stressiz bir hamiləlik keçir. Çünki əsəb, yuxusuzluq və s. Hamiləlik necə keçirsə uşaqda elə olur. Mən ilk hamiləliyimdə həddən artıq yuxusuzluq problemi çəkdim indi hal hazırda qızım 1 yaş 3 aylıqdır hələdə biz gecələr yatmırıq. Ona görə gözəl keçir hamiləliyini💗
-sovket- Zeryelis İnşALLAH yaxşı olar mən ancaq yatmaq istəyirəm birdə çox kövrək olmuşam ancaq ağlamaq istəyirəm hər şeydən küsüb inciyərəm
Zeryelis 26Mansura mənə oğlan demisiiz hal hazırda 12 həftəlikdi ilk yoxlanışımda inşzallah göstərsə sizə deyəcəm😃
eylulmucizem_ Alisa_ ne qeder ödesen yazarsan. Mende qan sidik exo nst uzi bunlar paket analizin içinde oldu
Lamiaah salam,mene de baxa bilersiniz? 03.12.1997 Son menst 15 .06.2024 (mayalanma iyulda olub amma) 26Mansura
Alisa_ eylulmucizem_ Men bugun German Hospitalda paket analizi verdim 130 manat ödeniş etdim, pakete daxil idi qan, sidik, exg, birde nst. Usm uçun menden 50 manat elave odeniş istediler men uziye dusmedim. Dovletde gedecem uziye.
eylulmucizem_ Alisa_ he men ilk başdan ora gedirem ona göre uzinin de vaxtı idi 180 tutdu hamısı bir yerde
eylulmucizem_ Alisa_ normal doğum isteyirem 36 heftem tamam olub amma çekisi 8 gün irelidedi bilmirem ne gösterecek axırı normala uyğun olacaq ya yox
Melekmahmudova23- Fatimeew menim saglamliqim normal doguşu desteklemir onun üçün yoxsa niyə kefmizden seçeyki kesrkani? Birinci uşaq kesrla olub normal dogumdan tecili kesrkaya alindm agliya agliya.