• Doğum
  • Siz olsanız kimi isterdiniz?

blackberry118 bence şef olan kardeşiniz daha iyi olur belki o an bebekle ilgilenmek o anı görmek ona moral olabilir simdi olmuyor diye üzülmüş strese girmiştir o yüzden biraz rahatlayabilir belki

blackberry118 size kim daha iyi geliyorsa onu seçin bunun meslekle vs alakası yok, annem aşırı panik biri, kayınvalidem hastaneye geldi uyuya uyuya akşam etti, doğuma geç girdim rahatlık seviyesi çok fazla, hepsini evine gönderdim ilk gece, en yakın arkadaşım ve eşim kaldı. Eşim araba da uyudu bişey lazım olur diye beni yürütmek için vs erkek gücü lazımdı, arkadaşım da bebeğimle ilgilendi.

Hosgeldiannelik kan göremiyor değişik korkuları var. Bebek iğne olsa bakamaz. İlk çocuk asi olurken ağlamasını duymamak için kaç metre ötede beklerdi bizi. Panik de biri. Yapamıyor maalesef.

muphem değil mi benim de gözlerim doluyor sırf böyle yanımdalar diye oğluma kardeş istedim. İnsanın kardeşi gibisi olmuyor.

blackberry118 Benim hemşire olan teyzem kalmıştı refakatçi olarak, çok yardımı dokunmuştu. Hemşire olan kardeşinizi değerlendirin derim, hastane ortamında kontrole gelen hemşireler ve doktorlarla da daha iyi iletişime geçiyorlar. Emzirme açısından da faydası olmuştu

blackberry118 bence bi sağlıkcinin yanınızda kalması iyi bişey olur ama kaynım sağlık çalışanı o kadar adapte olmuşlar ki onlara her şey normal geliyor umursamıyor gibiler aman ne olacak der ve çok sertler sanırım sağlıkçılarin hepsi böyle hastane ortamı zaten stersli yanınıza kafa dengi birini alin en iyisi

blackberry118 ben sizin konumunuzda olsam hemşire kardeşimi tercih ederdim. Benim doğumumuda hemşire arkadaşım gelicek eşim kalıcak yanımda ama kalmak istemeseydi onun kalmasını isterdim. şef kardeşinizde şuan çok istekli olabilir ama doğumdan sonra farklı hissedebilir. Çok iyi de gelebilir çok kötüde. Bunu anı yaşamadan bilemezsiniz. Nacizane önerim o anda karar verin. Sizin o anki duygularınız ve hislerinizde önemli belki o an sadece annenizi isteyeceksiniz.

gknlpln doğru söylüyorsunuz kafam şimdiden karışık ve daha çok var o anki duruma bakayım en iyisi