zeyasya bende 36+1 haftalığım arada bebek bir tarafıma toplanıyor karnım sertleşiyor bu kasılma oluyormuş benimde ilk gebeliğim bu konuda tecrübesizim birde bebeğin hareketlerini artık hep alt tarafımda hissediyorum en son gittiğimde baş gelişti artık dönmez dedi doktor normale göre ilerliyoruz şu an inşallah hayırlı doğumlarımız olur 🥲

Rabia_36 bende bazen kasık ağrısı oluyor bel ağrısı filan erken mi acaba bunlar sizde oluyor mu 34 4 uz

zeyasya of valla gerçekten stres oluyor insan , neyseki az kaldı maksimum şurda 3 haftamız var sonra inşallah kucağımızda olcak bebişlerimiz 🥰

gktgmom amin inşallah su gibi dogumlarımız olur benimde en son başı aşşadaydı ama daha dogum haftasında olmadıgın için dönebilir demişti doktorum bana bendede öyle sertleşmeler aşşada gıdıklanmalar bazen sızılar oluyo ama bilmiyorum galiba beni tatmin etmiyo daha fazla acı istiyorum galiba 😂😂 yada oluyo ben hafif karşılıyorum olanları hiç bilmiyorum ilk gebelik benimde perşembe nst de çıkarsa bişeyler artık anlicam bakalım

zeyasya her şey yedim içtim yürüdüm her gün sıcak su merdiven sonuç 39 artı 6 da doğurdum üstelik öyle hızlı da olmadı doğumum o gün için çok hazırlanmıştım ondan pes etmedim normal doğum oldu sonunda 😂sadece perine masajı işe yaramıştı rabbim kolaylaştırsın sizin de 🌸

Gul-5757 perine masajına ne zaman başladınız ? Bende yapmak istiyorum ama doktorum çok önemli değil ben faydalı olacağını sanmıyorum diye tereddütte düşürdü beni.

zeyasya benim ilk doğumum normal oldu şimdi 33 hafta hamileyim kintrlde baş aşağı dedi doktor önceden makat gelişti bende normal istiyorum bakalım süreç nasıl ilerler bilemiyorum nts falan girdim norml çıktı alt muayene için bişey demedi daha ilk dogumumda gece nişan gelmesyle gittim 3 cm açıkla yattım doğurmak kolay oldu sancı yi çektim 10 saat sürdü açılma yavaş olduğu için ama doğum 6 dk sürdü hemen çıktı Güzel bı an di duyguygu tattm göbek kordunu kesilmesnden tutunda aglamasini herşeyimi izledim duydm gördüm

zeyasya bende şuan 35+4 teyim ve hic yalanci sanci yaşamadım. Bende merak ediyorum.ama 37. Haftadan sonra başlasa güzel olur😄😁

zeyasya inşallah kolay bir süreç yaşarız ben 1 hafta önce gittiğim için artık dönmez dedi doktorum ama bizim bebiş hep baş geliş duruyordu zaten bende pazartesi günü nst ye gireceğim bakalım ne olacak belkide sizin acı eşiğiniz yüksektir 😅

zeyasya sizinle birebir ayni seyleri yasiyorum ve hissediyorum gercekten😁😁

zeyasya 36+4 haftalıkken 1 gece hastanede yattım nst de sancım çıkmış ama ben hissetmedim açıklık muayenesi yapıldı açılmam yoktu ondan sonra belli aralıklarla 2 defa daha yapıldı ama yine açılmam yoktu ondan sonra sancımı hissetmeye başladım şuan 37+5 sabahtan beri düzensiz sancılarım oluyor bazen rahatlıyor ama sol kasığımda bi ağırlık var gibi yürürken de ağrıyor cuma günü de kontrolüm var bakalım çatı muayenesi olacak mı bu cuma doğumla alakalı da bir şey demiyorlar

zeyasya eğer bebek kanaldaysa pilates squat vs yaparsın değilse de kanala yönlendirmek için hareketler var onları yaparsın. Ben sürekli yapmıştım onları bi de doğumdan bi gün önce doğum başlatan bi video var onu yapmıştım iki üç kere

Gul-5757 ya o masajı görüyorum yazıyolar yagla yapın diyolar siz hangi yagı kullandınız ve onun faydası olduğunu nasıl anladınız yırtılmanız mı olmadı mesela

Semihaoyku bende çok istiyorum valla hastaneye gittigimde desinler 3-4 cm açılmanız var süpersiniz böyle beklentilerimde var yani 😂

gktgmom umarım öyledir bilemiyorum perşembe az çok durum kendini belli eder diye tahmin ediyorum bakalım bide bu nst işini anlamadım tamam giriyoruz ama belki o an sancımız yok ve 1 saat sonra olucak yani orda 20 dakka yatcaz sancınız yok dicekler bana çok tuhaf gelmeye başladı bu hastane işleri artık baya kafada kurmaya falan başladım perşembe size bilgi veririm ilk deneyim olarak😂

zeyasya ay ben de 37 oldum bugün, her şeyi belirti mi diye araştırmaktan midem bulandı 🙄 sancım olsun istiyorum diye anormallik bende mi diyordum, çok şükür benim gibi sancı isteyenler varmış onu gördüm 😂 Regl gibi ağrım var 2-3 gündür bu kadar, yarın randevum var bakalım soracağım doktora