Nananan Melike_4949 bende normal doğum yapmıştıida evt doğumhanede tel yasakti refakatçim su çorba fln alıp geliyordu serviste yasak değil sadece doğumhane de yasake öyle değil mi doğru anladım
Melike_4949 Nananan evet doğumhane katında işlemler sıkıntılı. Serviste çok güzel herşey güllük gülistanlık ordan memnundum.
deryaydin98 mimikralicesi 1200 tl muayene ücreti. Henüz doğum yapmadım oyüzden odalar hakkında bir şey söyleyemem
Pamiramsi Esra34sultan Çamlıca medicana Gizem Akça hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden çok iyi bir doktordur 😇
Alinrabia msa24 gıttım ama tuzla devletınkıne onlıne olarak katıldım kartala gıtmedım yuz yuze olarak katılma ımkanım yok
boraninannesi_ mimikralicesi merhaba 1900🌸 odalar bence yetence geniş ama ben suit oda tuttum daha rahst oldu
Emell1507 Gencanne06 aminn teşekkür ederimm darısı başınıza olsunn hayırlısı ile hastaneden çalışanlarından falann hepsinden memnun kaldım evet özel oda şansı var ama ben dolu zamana denk geldiim fakat genel olarakk çokk memnun kaldımm 🌸💙
elifbusra13 Beyzasaree hiç duymadım 😊 bigun denk geliriz belki hangi gün gidiceksiniz kaç haftalık hamilesiniz
Masal_Aras 41gulfem Ben ilk günden beridir umut hanıma gidiyordum benim doğumum 6 cm açıklığa ulaşmıştı ve oğlum gelmek istemiyordu baya uğraşlar sonucunda normal olarak doğurdum bir kaç saat sonra da ayağa kalktım
Drysf_bjk dmla_ hım iyi muayene ücreti iyiymiş , ben bağlatmayı da düşünüyorum bakalım nasıl olacak ona da ekstra ücret çıkıyor