Gencanne06 Emell1507 ya hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️ Hastaneden memnun kaldınız mı ve özel oda şansı oluyor mu?
Emell1507 Gencanne06 aminn teşekkür ederimm darısı başınıza olsunn hayırlısı ile hastaneden çalışanlarından falann hepsinden memnun kaldım evet özel oda şansı var ama ben dolu zamana denk geldiim fakat genel olarakk çokk memnun kaldımm 🌸💙
msa24 Mikrofon0 ben ilk doğumumda acile gittiğimde her defasında alttan muayene istiyorlardı. Sizinde hala öyle mi?
Mikrofon0 msa24 acilde ediyorlar ben ilk başta imza atıp yaptırmıyor dum ama son zamanlar da yaptırdım doğumu da tetiklesin diye
aysell56 Zeynepci012 fiyatları bilmiyorum gebeliğin başımdayım ama tedavi ile sonuç aldık doktorumdan çok memnunum kaç doktor gezdim en iyisi Abdülhamit beydir
mimikralicesi boraninannesi_ evrim hocanın muayene ücretti nedir acaba ? Birde doğum sonrası odalarını hiç gezdiniz mi büyük mü güzel mi 🌸
boraninannesi_ mimikralicesi merhaba 1900🌸 odalar bence yetence geniş ama ben suit oda tuttum daha rahst oldu
deryaydin98 mimikralicesi 1200 tl muayene ücreti. Henüz doğum yapmadım oyüzden odalar hakkında bir şey söyleyemem
msa24 Mikrofon0 kaçıncı haftadan itibaren acilden giriş yapmaya başladınız? Normalde şuan 35. Haftadayım en son 32. Haftada gittim iki hafta sonra çağırdılar da artık eskisi gibi randevu bulamıyorum hala gidemedim.
Mikrofon0 msa24 39-ve 40 kontrolüne acilden gel dedi ben 36 dan sonra ağrım oldukça acile gittim mecbur 39+4 de de doğum yaptım
VildanKartal Pamuk Su da doğum istediğim için (inşallah) özel kliniği olan Dr. Yusuf Olgaç gebelik takibimi yapıyor, doğumum nasipse İstanbul Fulya Acıbadem hastanesinde olacak🙏🤍
Melike_4949 Nananan refakatçi kalıyorsa in çik yapamıyor dışarı çıkması yasak . Telefon servis katı var 4. Kat orda serbest ama doğumhane katında yasak sezeryan ise kolay normal doğum ise zor işlemler
Nananan Melike_4949 bende normal doğum yapmıştıida evt doğumhanede tel yasakti refakatçim su çorba fln alıp geliyordu serviste yasak değil sadece doğumhane de yasake öyle değil mi doğru anladım