iremhzl tatlisbirkiz merhaba doktor ve dogum yeri arayisindayim memnun musunuz kacinci haftanizdasiniz kime gidiyorsunuz biraz bilgi verir misiniz
Ensary Alyask hayır batıkent medicalpark hastanesi/Tülay Özkılıç. Keçiörende sevgi hocaya gittim hamilelik öncesi kontroller için, alanında çok iyi bir hoca fakat aşırı yoğundu evimize de batıkent daha yakın kalıyor diye devam etmedik sevgi hocaya
Yazmelegi_ Pamuk Kayseri medical palaceye gittim orda doğum yaptım ama doktorum ankaraya gitti yinede ora hakkında merak ettiklerinizi cevaplayabilirim❤️
3438FG Zhra42 Ben ilçesinde yaptım Seydişehir devlet hastanesinde. Aşırı aşırı aşırı iyi bir hastane. Ebeleri, hemşireleri ve kadın doğum doktorları hepsi birbirinden iyiler. Tertemiz bir hastane
Cems01 boraninannesi_ ben de kosuyolu medipole gidiyorum 😊 hangi doktora gidiyorsunuz? Kac haftalik bebis?
Alyask Ensary anladım bende Keçiören’de Serap durmusoglu hocadan aldım randevu cuma günü gidecegım araştırdım bu hocayı iyi dıyorlar begenırsem paket alacağım
happyprincess_06 busraburakefe Ensary merhaba memnun musunuz doktor ve hastane genel anlamda herseyinden
annesio Meltnc15 hangi doktor ? İlk haftalarda nasıl geçti muayeneleriniz detaylı bilgi verir misiniz, bende 2 hafta sonra kalp atışı ve kese için gitmeyi düşünüyorum
Rabiul Pamuk gop Mine Hatipoğlu takipliyim , doğum yaptım Kağıthane Huzur hastanesi Mutlu beye gidiyorım çocuk için giden var ki memnun mu ?
Kubraalp67 Esra34sultan Medical Park ulkar hanım var ben ona gidiyorum kendisinden çok memnunum ilgili güler yüzlü bir doktor.