Pamuk Selam kızlar,kimler hangi hastaneye gidiyor? Belki güzel dostluklar kurulur🫶 Ben doğum yaptım.Kocaeli Şehir Hastanesi Perinatoloji takipliydim,bu hastane ile ilgili soruları olan varsa severek cevaplarim😚
busraburakefe Pembesarelle2 ben de aynı hastaneye gidiyorum doktorum emel bilici 35 haftalığım sizin doktorunuz hangisi doğum fiyatı verdiler mi acaba? Bir de doğum paketine ne dahil daha konuşmadık biz merak ettim
Hafsa___ Eminee3434 şuan bu hastanede suni sancı ile doğum bekliyorum tüm hamiş annelere dua eder dua bekelrim:)
Asdfgh12 Smileylaylom hangi doktora takiplisiniz memnun musunuz doktor arayısındayım İlkay hanım düşünüyorum ama bilemiyorum
altunayse Ecesunurnazperi merhabalar ben istanbuldan mersine taşınmak zorunda kalıyorum 32 haftalık gebeyim acaba muayene olduğunuz hekim hakkında bilgi alabilir miyim ve muayene ücreti nedir nırmal doğuma teşvik ediyor mu?
Pembesarelle2 busraburakefe Betül hanıma gidiyorum ben 27 haftalığım yeni zam gelmiş zamlı fiyatını bilmiyorum zam öncesi doğum paketi 45 bindi sadece doğum 25-27 bin arasıydı bir sonraki kontrolümde doğum fiyatını soracağım bende hasta yatış biriminden bilgi alınıyormuş sekreter bu şekilde söylemişti 🌸 Ben doğum paketi almak istemedim doğum sonrası özel sağlık sigortası yaptıracağız kızıma ve bana ondan dolayı 45 bin vermek istemedim muayene ücret ekstra nst ücreti vereceğim
happyprincess_06 busraburakefe Ensary merhaba memnun musunuz doktor ve hastane genel anlamda herseyinden
Esra34sultan Merhaba İstanbul Anadolu yakasında özelde kadın doğum doktoru önerisi olan var mı.Ben Pendik’te oturuyorum yakın olursa çok iyi olur ,yardımcı olursanız çok sevinirim
Kubraalp67 Esra34sultan Medical Park ulkar hanım var ben ona gidiyorum kendisinden çok memnunum ilgili güler yüzlü bir doktor.
Nilay37 Esra34sultan Bölge hastanesi Merve hanımı öneririm size bn kendisine basladım çok ilgili doktor