Prnssm0 38+1 deyim ölçümleri 36 haftayla uyumlu çıkıyor kilosu 2875 gr bir sorun olur mu bu durumu yaşayan var mı neden gelişimi geriden geliyor Kİ 😢😢
sltn2686 Prnssm0 duyuyordum ben çevreden 2 hafta çok sıkıntı değilmiş sonrası sıkıntı olabiliyormuş birde bence bebeğinizin kilosu çok iyi 🩵
Silan32 Prnssm0 cok gerı degl bnce. Bende oglumda 37+4 te dogum yaptm 2.700 dü kılosu. Saglıklı olması onemlı. Bı arkadasm 40. Haftasında dogum yaptı 3 kıloydu bebegı. Gayet normal aslındq bz kılolu olsn ıstıyorz sadece
Hlyhlybtr Prnssm0 2 hafta kötü değil cnm. Benim oğlumda 2 hafta geriden geliyordu. Küçük Bebek olucak dediler dediler doğuma bı girdim çocuk çıkmıyor. Ölüyordum resmen. Bir doğdu 4.600 kilosu. Şaşırdık. Bide normal doğum düşün. Bende okadar korktum geriden geliyor diye
Dilekulgtt Prnssm0 sorun etme benim kizimda geriden geliyordu 2840 gr dogdu tamda 40.haftasinda canim
Prnssm0 Silan32 kilosunda da değilim 2 hafta geriden gelmesi bir sorun olduğunun işareti mi buna kafam takıldı
Prnssm0 sltn2686 bu soruyu yazdığımın ertesi günü doğum yaptım bir anda sancım başladı oysaki daha 1 gün önce kontrolde sancı bile yoktu 2300 gr doğdu ama allaha çok şükür çok sağlıklı 🥹🥹
CansuAkbas İlk gebeligimde 4 hafta geriden gelmişti, büyümüyor diye doğuma aldılar, normal doğurdum 2150 gr çok saglikliydi ertesi gün evimize geldik, korkma
Glstmr Benim bebeğimde 2 hafta geriden geliyor şuan 34+4 üz 2 hafta önceydi galiba gittiğimde 1800 2000 kg arası olmasına rağmen 1700 dü kilosu doktor düşük buldu bıyuda 4 küsür santim olması gerekirken 32 santim dedi ama sağlığıyla alakalı bir problem olmadığını söyledi minyon bir bebek dedi bende 45 kilo 155 boyunda bir kadınım zaten gebelikten önceki kilom ikili tarama testleri temizse çok dert etme ben alıştım sonuçta sağlıklı bir bebek
Prnssm0 Glstmr ben de 48 kg hamile kaldım 1.58 boyundayım eşimde kısa minyon da olabilir dedi doktor 2 li tarama yaptırmadım detaylı temizdi bu zamana kadar da böyle bir gerilik yoktu
Aieskocaak En başından beri 2 hafta geriden geliyosa sıkıntı yok benim kendi adet tarihime göre 37+2 ama doktorun düzeltmesine ölçümlerine göre 34+6 doktor en başında geç döllenme olmuştur korkma dedi
Aieskocaak Prnssm0 inşallah bi problem yoktur canım içini ferah tut diğer şeyleri normalse kiloyu dışarı çıkınca da alır 🌹
Prnssm0 Dilekulgtt sağolun inşallah bir sorun yoktur çok endişelendim ilk gebeliğim bir de umarım sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma 😢
Nzziss Prnssm0 stres yapma benim bebeğimin de kilosu beliki bir haftadan sonra hep geriden gelmeye başladı doktorum hep çok telaşlamdırdı beni en sonunda 39. Haftada sezaryen doğum yaptım. Bebeğim gayet sağlıklıydı sadece 2850 kg doğdu. Suyu nstsi kordondan kan geçimi yerindeyse sıkıntı yapma her bebek aynı olacak diye bir şey yok
Prnssm0 Nzziss çok sağolun suyu iyi kan akışı da kontrol edildi minyon olabilir dedi doktor ama başından beri ilk defa böyle bir gerilik yaşıyoruz çok endişelendim umarım sağlıklıdır korkuyorum 😢
Dilekulgtt Prnssm0 ilk gebelik endiselenmek normal pimpirikli oluyoruz bu surecte canim hayirli dogumlarin olsun insallah 😍
Nzziss Prnssm0 kesinlikle çok haklısın telaşlanmakta ben de çok ağladım çok yıprandım 20 kg aldım bebeğim kilo alsın diye ama hep ben aldım o gram gram aldı ya da almadı 😅 Şimdiki aklım olsa hiç öyle yapmazdım sen de içini ferah tut🙏🏻
Prnssm0 Dilekulgtt bu soruyu yazdığımın ertesi günü doğum yaptım bir anda sancım başladı oysaki daha 1 gün önce kontrolde sancı bile yoktu 2300 gr doğdu ama allaha çok şükür çok sağlıklı 🥹🥹