• Gebelik
  • Progestan Vajinal doğumu Güçleştirir mi ?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı 6+3 ken doktora gittim kalp atışını üst ultrasondan duyamadık . Vanijanal ultrason yoluyla yaptı doktorum daha sonrasında duyabildik .Düşük tehlikesi Olmadığını. Söyledi ama Progestan başlayalım ne olur ne olmaz diye oda rahimi sıkılaştırıyormuş acaba bunun kullanımı Vajinal doğumu Güçleştirirmi Sanırım. Doktorum. Sezeryancı bir doktormuş 🤷🏻‍♀️

Ndaa41 daha çok yolun başındasin kendini korkutma ve strese sokma 🌼bu durumlarda hep kullanılıyor progestan bebeğin buyumesi , rahimde tutunması için gerekli. Durum duzelince biraktiriyor zaten progestani. Ve doğum yaklasacagi zaman vücudumuz kendini çok güzel hazırlıyor doğuma. Öncelikle hayırlısını İste hep. Bol dua et önemli olan sağlıklı ve kolay bı şekilde kucağına alman.
    İlk bebeğin mi ?
    Doğum gerçekten mucizevi sadece bol dua ve akışına bırak🧡 sağlıkla kucağına al inşaallah

06Pembemavi80 öncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim evet ilk gebeliğim bu yüzden belkide çok stres oldum ama yazdıklarınızı okuyunca biraz içim soğudu tekrardan teşekkür ederim 🥺🦋

Ndaa41 erken dogum riski olsa bile 34 te falan kesiliyor bu ilac diye biliyorum kaldi ki dogacak cocugu hic biseu engelleyemez iciniz rahat olsun zamani gelince dogumunuz gerceklesir

Ndaa41 benim ilk bebegim erken dogum olduğu için doktorum 37. Haftaya kadar kullanmalısın dedi vücudun normale el verişliyse normal olur zaten o an aslında bebek karar veriyor normali Allah korusun tersten gelirse sen istediğini yap yine sezeryana alınıyosun doktor verdiysr vardır bir bildiği kullan bence

ufbus010315 Evet sonra bir anda çok stresten yanlış bir düşünceye kapıldığımı. Anladım Bilgilendirmeniz için ekstradan teşekkür ederim ☺️

Fyz_a Çok sağolun. Bilgilendirmeniz için☺️😇

Ndaa41 Ben 6 ay progestan kullandım. Normal doğum yaptım ve kendi açılmam sancım ile kolay bir doğum yaptım. Bende korkuyordum bu ilaçtan dolayı açılmam olmazsa beni zorlar diye düşünüyordum ama öyle olmadı… Progestan rahim duvarını kalinlastiriyor diye biliyorum.

melektb Tecrübeninizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler stresime yenik düşmüştüm şuan iyi geldi bu yazı 😇

Ndaa41 Yani daha yolun başındasın böyle şeyler düşünüp canını sıkmaya değmez… 😊 Allah hayırlı güzel kolay doğum nasip etsin.. 🤗