dogakartal zlemceylan her ay yumurtlama olmayabiliyor canm muhtemelen öyle bi durum olmuş olablir yumurta büyümesi için incir kürü yapmıştım ben bu ay istersen dene regldan sonra
cansu_dgn Tgb_smh adet biter bitmez test yapmaya başlamış mıydınız benimde tam pik olmuyor da merak ettim
Tgb_smh cansu_dgn evet biter bitmez başladım, ben reglime 5 gün kala da erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm
Tgb_smh cansu_dgn sondan 4 te sanki pik olmuş gibi geldi bana canım, bende hiç bahsettikleri gibi çok koyu olmadı attım zaten fotoğrafını, ben diğer günden koyu gördüğüm zamanları hep değerlendirdim. Sondan 4cü olduğu günü değerlendirdiniz mi?
cansu_dgn Tgb_smh evet değerlendirdik ben çok takılıyorum bu testlere canım ama seninkini görünce nasıl mutlu oldum demek ki kopkoyu olmadan da hamile kalınabiliyormuş 💗💗
Tgb_smh cansu_dgn tabiki banada hep koyu olcak diyorlardı, benimde modum düşüyordu niye pik olmuyor diye, baktım diğer günlerden koyu değerlendirdim sonra çizgi hergecen gün silik çıkmaya başladı sizdede öyle olmuş bakın, belkide gebe kalmış olabilirsiniz.
Elifsari12345 Ben de ilk ay yumurtlamam olmadı, hep silik çıktı. Zeytinyaglı incir kürü kullandım bir ay boyunca ertesi ay yumurtlama pik gördüm. Ve o ay hamile kaldım. Gecikmeden test yapip öğrenmiştim ☺️
Tgb_smh cansu_dgn inşallah olur dualarım seninle, en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah amin 🙏
cansu_dgn Tgb_smh canım dün seninle konuşmuştuk ya bugün testim baya silikleşti acaba dün seninki gibi pik olmasa da yumurtlama olmuş olabilir mi? 😊
Kubraylvc cansu_dgn kuzum bu testlere göre yumurtlama yok çok silik çünkü sen teste devam et o koyulaşacak daha var zaten gününe ben 21.gün pik
cansu_dgn Kubraylvc canımm biliyorum pik olmadı daha ama yukarıda bir arkadaşla konuştuk onunda pik olmamış diğer günlerden koyu olduğu için hamile kalmış o yüzden onu sordumm 💗
rozamomy zlemceylan canım ben de ayni testi kullandım, bana da daha istediğim pik olmamış dedi ama olmuştu o ay gebe kaldım. 7 ve 11 i sende pik görünüyor. Benim de aynıydı içini rahatlat olmuş işte ☺️
zlemceylan rozamomy aaa tamam o zaman çok teşekkür ederim olmadı deyince insan ister istemez kafası takılıyor üzülüyor strese giriyor
Kubraylvc cansu_dgn doğrudur kuzum şöyle yani illa pik olmayabilir birbirine daha yakın olması gerekıyor vücutta herzaman lh hormonu bulunduğundan hergun çıkar o ikinci çizgi ovülasyon zamanı koyulaşır ikisi aynı koyulukta hatta t çizgisi c yi bile geçebilir o yüzden testleri bırakma göreceksin 90 gün hiç pik görmediğim bile oldu aynı böyle hep ikinci çizgi vardı doktor lh hormonundan dolayı çıkar o zaten demişti
Kubraylvc cansu_dgn onun ki pik olmamıştır ama ikisi baya baya yakın olmuştur çizgileri 🫣aslında bu testı değilde bir gebenin günlüğünü kaset testi öneririm yıllarca kullanmış biri olarak bu çubukta koyulaşma göremezdim ben kaset daha belirgin oluyor