dem34 GYNO MAX XL 200 Mg/300/100 VAJİNAL OVÜL Bu Fitili yazmış doktor 12+4 haftalık gebeyim kullanılıyor mu daha önce gebeyken hiç fitil kullanmadım korkuyorum zararı olır diye Reçetesinde hamileliğinizin ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor
Hulo2105 dem34 fitil zararlı olsa doktor yazar mıydı? Hastalık olması emin ol daha kötü ilerlerse hiç geçmez bu sefer.
Dilekdamla dem34 zararlı olsa doktor vermezdi. İlk üç ayında kullanilmamasi gerektigini vs illa ki bilip ona göre veriyorlar. Aynı fitili ben de kullandim iki kutu. Fitili gece kullaniyorsunuz. Fitili aldiktan sonra asla ayaga kalkmayin yatın. Kayıyor çünkü fitil bi etkisi kalmiyor. Geçmiş olsun
rumikaa dem34 vanada yazmıştı bunu 6 haftalıkken 6 lıydı bende aşırı korkarak kullandım sonuçta vajinal geçmişti ama şuna tekrarladı haftaya kontrole gideceğim bakalım
dem34 Hulo2105 ya reçetesinde hamileliğinizin ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor o yüzden kafam karıştı Gebeliğimin başından beri enfeksiyon var
Hulo2105 dem34 fitilin çok kullanılması zararlı her ilaç gibi. Enfeksiyon bebeğe geçer çok tehlikeli. Bende o fitilden kulladım anında geçirdi şükür
dem34 Hulo2105 3 tane var içinde inşallah benim kinide geçirir onun haricinde Aksef 500 mg ,monurol şaşe, ve purinol da verdi hamileliğin başından beri artık antibiyotik kullanmaktan sıkıldım 🥺
Hulo2105 dem34 aynen bende 3 gece kullandım şu an bak doğumuma 2 gün var 1 haftadır aksef içiyorum doktor enfeksiyon çok önemli ihmal etme dedi. Bende sıkıldım ama bebek için maalesef inşallah senin de geçer kimisi doğuma kadar uğraşıyor
dem34 Hulo2105 Rabbim sana da sağ salim afiyetle yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah geçer artık enfeksiyonum bilmiyorum korkuyorum endişe ediyorum ister istemez Çünkü sürekli kullandığım için antibiyotik acaba diyorum dozumu yeterli gelmiyor çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
iremsevinc Hulo2105 canın merhaba benmde gebeliğin basondan beri geçmeyen enfeksiyon var tek kullsnınlıklar asla işe yaramıyor şu an doktorda sıra bekliyorum aksef nasıl iyi geldi mi sancıdan kıvranıyorm resmen böbrek kısmım bel ağrım felaket
Hulo2105 iremsevinc canım bende hiç belirti yoktu anlamadım şu an iyi mi kötü mü geldi anlamıyorum da. Bugün son kan tahlilimi verdim sordum idrar da veriyim mi ye gerek yok dedi doktor🤷🏼♀️
dem34 iremsevinc benim henüz kültür sonucum çıkmadı şu an benim o kadar çok var ki 4 tane var elimde antibiyotik ama hepsi ilaç olarak değil bir fitil olarak ikisi şaşe olarak bir tanesi hap olarak İnşallah ikimize de iyi gelir Rabbim şifa versin karın ağrımdan çok yoruldum artık gebeliğimin başından beri var
iremsevinc dem34 benmde öyle canm 5 haftalıkken beri çekiyorum şu an 30 haftalıgım o tek kullanımlık cuma kullandm dün kullandm banamısın demiyor ne yersem çıkarıyorum belim karnım felaket ağrıo belime artık sıcak su torbası koyuyorum en son böyle bir antibiyotik verdi inşallah iyi gelir
dem34 iremsevinc Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım iyi gelir ben de daha yolun çok başındayım sürekli karnım ağrıyor gerçekten artık çok yoruldum ve 4,5 yaşında kızım var çocuğumla ilgilenemiyorum evle ilgilenemiyorum 😓