6 haftalık hamileyim 1 haftadır folik asit kullanıyorum. Ve her gece uzunn uzun maceralı değişik rüyalar görüyorum. Bu rüyalar kabus gibi değil. Ama gerçekten çoook uzun bazen de yoruyor ben bu kadar uzun rüyalar görmezdim. folik asit Etkisi olabilir mi😀 kafama takıldı yaşayan var mı

Gebelik öncesi Benim kullandığım birkaç takviye aşırı derecede rüya görmeme sebep oluyordu. Örn: melatonin. Acaba bu takviyenin de böyle bi etkisi var mı merak ettim. Dalga geçilecek bir şey yok

Mervealya1992 sebebini yazdım gebelik öncesi kullandığım bazi takviyeler aşırı rüyaya sebep oluyordu. Acaba bu takviyenin de böyle bi etkisi var mı? Çünkü folik asit kullanmaya başladığım günden itibaren görüyorum

Hamilelikte çok ve saçma anlamsız rüyalar görülebiliyor bunlar normal mesela geçen gün bizim inek beni evde kovalıyordu inekten de çok korkarım 🤣🤣 Yani ilaç ile alakası yok hamilelik ile alakası var 🙃

mucizemgelsin folik etkisi yoktur hamilelikten dir bende her gece macera filmi çekiyorum resmen çok değişik duygular gebelik öncesi sayılıdır etkilendiğim rüyalar ama geceleri uyuyamıyorum uykuya daldığımda da çok derin ve sanki gerçekmiş gibi rüyalar görüyorum.