miamom gktgmom hiç sıkma canını düzelir 🥰ben sanıyorum 31. Haftada gittiğimde 1600 dü kilosu çok üzüldüm o zaman ilk duydugumda, hep yumurta kaşar avokado gibi bebege yararlı şeyler yedim 32. Haftada 1900 dü 🥰🥰 kilo alınır boyu uzar önemli olan sağlığı 🥹🥹
gktgmom miamom inşallah şimdi 37. Haftamda yine gideceğim umarım kilosu normale dönmüştür küvezde kalmasından korkuyorum
miamom gktgmom inşallah dönmüştür bebegin için dua edeceğim ben de 🙏🙏🙏 ama normale dönmediyse de kg olarak üzülme hiç küveze alsalar bile önlem amacli birkaç saat alıp getirirler bebeğini sana 🥹
miamom Umayy1 hiç sıkma canını düzelir mutlaka çok çok geri düşmedikçe sıkıntı yok diye biliyorum doktorun mutlaka yönlendirir seni 🥹🥹 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza Allah nazardan saklasın 👼👼
gktgmom miamom Allah razı olsun çok sağolun 😢 bizimki babasına çekmiş sanırım eşimde 2700 doğmuş genetik herhalde sağlıklı doğsunda küvezde kalmasın varsın kilosu az olsun sorun değil benim için Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🙏🏻
Kubra2009 En son gittiğimde 34+4 de kızımın kilosu 2800 boyu 47 cm di cuma günü tekrar kontorlum var 36+1 de gidecek bakalım ne kadar oldu 😊
cgnduru miamom kızım 36 haftalikken 2600 dü 3 buçuk kilo doğdu 38+4 te…. Oğluma hamileyim 36. Haftada 3100 gr dedi doktor. Kaç kilo doğar bilmiyorum şuan 37 haftalik.. sağlıklı olsunda alirlar kiloyu her bebeğin gelişimi farkli 😂
miamom cgnduru maşallah ikisine de 😍😍 ben de böyle düşünüyorum sağlıklı olsunlar yeter kilo da alınır her şey olur, her şeyin oncesi sağlık 😇😇
Nurhalitefe miamom Benim bebiste 35+3 de 2660 gram 48 cm çıktı doktor haftasıyla uyumlu gidiyor dedi 19 gün sonra doğumum var