Flanoz Her gittiğimde farklı bir şey söylüyor artık boy ve kiloyu hiç düşünmüyorum doğunca göreceğim kısmetse
miamom Zuleyha_18 hayır vermedi 😁 normal doğum planlıyoruz ama tahmini bir zaman da belirtmedi ben en azından bir tahmini olur diyordum 😁😁 sonraki randevumu 27 ağustosa verdi 🥹
Tugbacim34 @miamom 36+3 2900 gr boyu da 49,5 cm. Biz çok uzun değiliz zaten biraz da genetik aslında boy kilo durumları
miamom Tugbacim34 evet ben de genetik çok büyük etken boyda diye düşünüyorum babası da ben de öyle çok uzun insanlar değiliz 😁 sizin bebisin de maşallahı var Allah nazardan korusun sağlıkla gelsin 🥰👼👼
miamom merimiri evet 🥹 beslenmeme daha çok dikkat edip daha cok bebek ağırlıklı beslenecegim bu şekilde yine kilo da alir boyu da biraz daha uzar diye düşünüyorum 🥹🥰 hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 👼👼
gktgmom miamom 35. Haftamın başında gittiğimde 2200 dedi doktor biraz kilomuz düşükmüş bu yüzden bebeğe kilo aldırıcak şeyler yemeye dikkat ediyorum umarım düzelir
miamom gktgmom hiç sıkma canını düzelir 🥰ben sanıyorum 31. Haftada gittiğimde 1600 dü kilosu çok üzüldüm o zaman ilk duydugumda, hep yumurta kaşar avokado gibi bebege yararlı şeyler yedim 32. Haftada 1900 dü 🥰🥰 kilo alınır boyu uzar önemli olan sağlığı 🥹🥹
Eylul11 miamom 35+2 de gittiğim de 2740 kg demişti doktorum . dün 36+4 3186 kg olmuş . Ama yanılma payı olabilir diye düşünüyorum . Sağlık çok daha önemli doğunca güzel toparlarlar sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Umayy1 miamom 34+6 2163 kg bugün geldim malesef bebeğimin gelişimi geriye düştü elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
miamom Umayy1 hiç sıkma canını düzelir mutlaka çok çok geri düşmedikçe sıkıntı yok diye biliyorum doktorun mutlaka yönlendirir seni 🥹🥹 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza Allah nazardan saklasın 👼👼