Kızlar şehir hastanesinde ikili test için ilk önce kadın doğumcudan randevu alıp sonra perinatoloji ye mi sevk ediyor nasıl bir süreç izleniyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
İkili test
Kadın dogm sni 2li testin yaplcgi bölüme gndryr cnm dgr bölüme bi sknti ckrsa gndriyorlar
GozdeKB önce kadın doğum ense ve burun kemiğine bakıyor sonra perinatoloji için kapıt ile yönlendirme yapıyor ama randevu almanız lazım perinatolıji için o kağıt ile
mervemurat16 bu randevu o gün içine mi veriliyo yoksa 1 hafta sonrasına mı
GozdeKB ay siz ikili dediniz dimi perinatoloji görünce detaylı sandım kusura bakmayın.ikili testte kan veriliyor kadın doğum bakıcak ense ve burun kemiğine sonra ikili test için kan vericeksiniz.Birşey görürse perinatolojiye sevk eder o da randevu alınır genelde boşluk ne zaman varsa o zamana verilir
GozdeKB çoğu hastanede kadın doğum kendisi yapıyor ikili testi belki sizin gideceğiniz doktorlar da yapıyordur.
mervemurat16 ikili test için 11+4 hafta olmak ideal mi
myangelson evet yapıyorda sanırım ücreti biraz pahalı o yüzden şehir hastanesine yaptırayım diyorum
GozdeKB hayır devlet için de söyledim 😊 bende de mesela ilçede gidiyorum doktora ikili test için şehirdeki herhangi bir hastanede kadın doğum doktoruna gidebilirsin onlar yapıyorlar genelde dedi. Şehir Hastanesi’ne gidebilirsin diye önerdi hatta
myangelson hadi ya benim ki direk kendi hastanesine para kazandırmak için öyle demiyor 😀
GozdeKB özelde zaten direk kendileri yapıyor ben devlete gittiğim için kendisi yapamadığı için merkeze git dedi bana ama benim perinatolojiye gitmem gerekiyor her türlü üniversite hastanesini deneyeceğim bakalım
myangelson özelde sanırım 2000-3000 tl arası falanmış ikili test ücreti
Ben bugün kadin doğuma gittim o muayene etti ikili test yaptıracağım dedigim için sistemden perinatolojiye yönlendirme yapıyorum randevu alın dedi aldım 2 hafta sonraya verdi özelde 3500 fiyat verdiler
- Düzenlendi
GozdeKB gittiğiniz yere göre değişir ama buralarda detaylı ücretini o kadar görüyorum emin misiniz o kadar olduğuna sordunuz mu hiç hastanede yoksa buralarda gördüğünüz kadarıyla mi söylüyorsunuz? 2 sene önce memorialde 200 e falan yaptırmıştım ben bir onu hatırlıyorum
myangelson internette arastırdım bu sitede de 2000 tl ve üstü söylüyorlar
GozdeKB kendi hastanenize sorun internette birebir o hastanede yaptıran kişinin yorumu değilse fiyatlar çok değişkenlik gösterebiliyor
GozdeKB brn 12+0 da yaptırdım genelde 12.ci haftalarda bakılır ama doktorunuz derseki ben yaparım 11+4 de bakılabilir tabi