Cerenvebebisi Kızlar merhaba adetime 8 gün var bazı belirtiler yaşıyorum diye heyecandan duramadım dün gittim kan verdim beta hcg denerim 3 çıkmış sizce biraz daha bekleyip tekrarlıyımmı testi yoksa umudu kesiyim mi 🙃
sweetmom_ Cerenvebebisi kesinlikle umudu kesme. Bende adete 10 gün kala 3 ile öğrendim 2 dün sonra tekrarla. Ben dayanamayıp tekrarladım 18 olmuştu. İnşaallah seninde yükselir 💐
FatmaKurtulus94 Cerenvebebisi bende adete 4 gün kala kan testi yaptırmıştım 3 çıkmıştı. Sonra yükseldi
Papatya_1626 Aloudn bende de belirtiler ayni ama sadece sık idrar yok o yuzden korkuyorum bu ayda olmaz diye sart mi sık idrar belirtisi yasamak😔😔😔😔😔😔
Aloudn Cerenvebebisi Test yaptım bir kaç gün önce bırsey yoktu ama beklemeyi düşünüyorum galiba olmazsa üzüleceğimi bildiğim için
Cerenvebebisi Aloudn umarım üzülmeyiz birlikte bekleyelim madem aynıymış adet günlerimiz ben 8 gün sonra size yazacağım inşallah 🫠🥰
Aloudn Cerenvebebisi Ayyy İnşallah beklerim tabiii nisanda kürtaj oldum mayıstan beri tekrar düşünüyoruz Bakalım hayırlısı 🙈❤️
Papatya_1626 Papatya_1626 yarin da adet günüm cok heyecanliyim insallah gelmez rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin insallah tez vakitte🤲🥰🥰
Cerenvebebisi Papatya_1626 hayır hayır ilk gebeligimde hiç bir belirti yaşamadım hiç birini bile yaşamak sart degil gebelikten gebeliğe be kişiden kişiye değişen Bi durum bu için rahat olsun