35+2yim bugün kontrolüm vardı doktor plasenta yaşlanmaya başlamış dedi suyum da sürekli olarak azalıyordu en son gittiğimde 7.5 8 cm civarı çıkmıştı bugün de azaldığını ama çok hararetli bir azalma olmadığını söyledi 6.5 7 cm suyumun olduğunu söyledi Ayrıca 1 hafta 10 gün dayanır dedi daha uzun sürmez mi yani en azından 37 leri görseydim çok üzülüyorum ve tüm bunlar normal doğuma engel midir bunları yaşayıp normal doğum yapan var mı aranızda

Sumeyrall benimde ilk gebeliğimde plesentam yaşlanmıştı suyum azalmıştı bide benim çatım çok darmış 40+3 ‘te sezeryan oldum

Sumeyrall benim 28. Haftadan itibaren plesanta yaslanmam var. Ama doktorlar sıkıntı olarak görmüyor. Haftası ile uyumluysa, hareketleri yerindeyse ve suyu iyiyse sıkıntı etmiyorlar normal doğum diyorlar. Siz suyu arttırmaya bakın.

Melike_00 su için elimden geleni yaptım devam da ediyorum günlük 3 lt su havuç suyu karpuz hepsini tüketiyorum ama doktorum çok da sana bağlı değil bu dedi ben yine devam edicem inşallah bir faydası olur