58Vildan Kubrabsyg yaa baya geç gelmiş ona da inşallah o zamana kalmaz onaylanırsa ne çıktıgını hatırlıyor musunuz
Kubrabsyg M-Urass_Mom aa neye göre veriyorlar acaba. Bizim üzerimizde ev olmasına rağmen verilecek gibi. Ama ben anne kartı vs kullanıyorum ilkde vermedi belki şimdi verirler
Kubrabsyg Mervesoku çok güzel inşallah bizede gelir ve kullanmak nasip olur sizde güle güle kullanın inşallah 🤲🏻😌
hepoyleolurzaten__ Kubrabsyg Islak mendil Bebek bezi üç paket Reflü yatağı Park beşik Tırnak makası seti Alt açma örtüsü Şampuan+ bebek yağı Anne bebk çantası Biberon Bebek taşıma çantası Yeni doğan hastane çıkışı
Kubrabsyg hepoyleolurzaten__ Güzel ve kullanışlı gibi görünüyor inşallah gelir bize de bilgileriniz için teşekkür ederim 🤩
hepoyleolurzaten__ Kubrabsyg Markaları kötü değil gayet kullanışlı 35 haftalığım bakalım bebisler doğsun beşikte falan logoları belli olmuyor görünmeyen yere koymuşlar
Iydrnjg Kubrabsyg geliyor canım bende oylesıne baş vurmuştum geldı doğum beklenıyor yazıyordu ama geldı ☺️
Kubrabsyg Mervesoku tekrar rahatsız ediyorum ama arkadaş dedi bebeğin kimliğini istiyorlar doğru mu 🥹
Kubrabsyg M-Urass_Mom Üzerinden bir süre geçmesi gerekiyor tekrar yapılması için. İlk gebeliğimden 2 sene geçti zaten öyle tekrar yapabildim başvuru 😌
hepoyleolurzaten__ Kubrabsyg kimlik istenmiyor yeni doğan destek paketi diceksiniz bir tane daha var hoş geldin bebeğim diye geçiyor bebek doğduktan sonra başvuru yapılıyor
Kubrabsyg Mervesoku ay bende anlamadım dedi yenidoğan paketi geldi demişler bebeğin kimliği fe verin bende şaşırdım
Mervesoku Kubrabsyg yok yok siz kendi kimliğinizi veriyorsunuz.. çünkü bebek doğmadan geldi bana paket.. ama bebek doğduktan sonra gelen paketlerde belki bebek kimliği istenebilir