Kubrabsyg Başvuru yaptım ama şuan doğum bekleniyor yazıyor. Bundan sonra red gelir mi yoksa kabul edildi de öyle mi gelecek tam anlamadım
hepoyleolurzaten__ Kubrabsyg doğum bekleniyor yazıyorsa onaylanmış demek oluyor yakında kargoya verilir
hepoyleolurzaten__ Kubrabsyg Islak mendil Bebek bezi üç paket Reflü yatağı Park beşik Tırnak makası seti Alt açma örtüsü Şampuan+ bebek yağı Anne bebk çantası Biberon Bebek taşıma çantası Yeni doğan hastane çıkışı
Kubrabsyg birkizannesi21 evet bende şüphe de kaldım ama bekleyelim bakalım inşallah sonrasında red almayız
littlechick birkizannesi21 doğum bekleniyor yazması inceleme aşamasında olduğunu gösteriyormuş. Arayıp sormuştum bende doğum yaptım neden böyle yazıyor diye. Çünkü başvuruda belirtmiştim doğum yaptığımı
Kubrabsyg Mervesoku kabul edildi hiç yazmadı sadece doğum bekleniyor yazıyor 😌 ne zaman aldınız peki içeriğinde neler var 😌
Kubrabsyg 58Vildan en az 20 haftalııken başvuru yapılması gerekiyor ama ben 11 haftalığım 20. Haftayı işaretledim. Çünkü çok geç geliyormuş öyle yapınca. Bir arkadaşın bebeği 5 aylık iken gelmiş çoğunu kullanamadım dedi
Mervesoku Kubrabsyg ben aldığımda 29 haftalık falan hamileydim sanırım yanlış olmasın suan 35 haftalık olduk.. 1 tane park beşik Bez ıslak mendil Reflü yastığı Kişisel bakım ürünleri (tarak tırnak makası fırça) Şampuan biberon emzik Hastane çıkışı beyaz renk
58Vildan Kubrabsyg yaa baya geç gelmiş ona da inşallah o zamana kalmaz onaylanırsa ne çıktıgını hatırlıyor musunuz
Gamzecabuk Kubrabsyg ben 20 haftalik iken başvuru yaptım askıda diyo kriterlere uygun değilsiniz diyo
1Prens1Prenses53 Kubrabsyg ben başvurdum 2 aya yakın olacak sanırım.şuan sistemde hala doğum bekleniyor yazıyor ama paket elime ulaştı.sistemde öyle yazıyorsa onaylanmış oluyor ve kargoyla dağıtıma çıktığı gün mesaj geliyor ve o gün getiriyorlar.
Hyryaytn9004 Kubrabsyg 1Prens1Prenses53 benimde onaylandı mesaj geldi hatta bugün dağıtıma çıkmıştır diye ne zamana gelir sizce