Balkan77 Dimple7 benim iştahımı demir ilacı açtı sanırım ☺️ sende de öyle bir şey var mı ya da kullanıyor musun
Dimple7 Balkan77 sadece decavit kullaniyorum istahim acilmadi ama hareketsiz yasiyorum malesef normal beslensem de kilo alirim artik :)
sacmalamakizim twn_babymom İlk gebeliğim de hamile kalmadan önce 56-57 arasıydım 73′le doğuma girdim, şimdi yine hamileyim 73′le hamile kaldım 75 kiloyum 20 haftalığım. 😄
Baby_B Bns1- Mide bulantisi ve kusmadan dolayi hicbir sey yiyemedigim icin zayifladim.Suan az yiyorum kilo almiyorum.
hbzkurtt 111anonim111 doğumdan sonra 62 ye düşmüştüm sonra leslie ve instagramda zulalın tarifleriyle verdim 55e kdar düşmüştüm
Balkan77 Dimple7 hareketsiz değilim her gün ev süpürüp siliyorum yemekti derken tüm gün ayaktayım ayaklarımın sızısından uyuyamıyorum ☺️ normalde çok az yiyen bir insanım ama 1 haftadır doymuyorum 😭😱
Dimple7 Balkan77 benim de canim hep sagliksiz seyler istiyor yedigimde de rahatsiz oluyorum 😁 cok kilo almamak lazim direnelimm
ilkyaz92 Bns1- iştahım kapandı tamamen o yüzden böyle oldu. Özellikle ilk başlarda zorla yiyordum, sonra porsiyonlarım iyice küçüldü o yüzden kilo almadım hiç 😊