IremmO twn_babymom valla ben hiç kilo almayanlara saygı duyuyorum 62 ile hamile kaldım 55 e kadar düştüm şu an 77 34 haftadayım ama yinede iyi ilerledim 😂😂
Sydaglsen twn_babymom 36. Haftadayım toplam 10 kilo aldım şimdiye kadar. İkiz gebelik süreci hakkında bilgim yok ama 13. Haftada ben 5 kilo alsam doktorum döverdi beni heralde 😄
ykaya18 52 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum 16.haftam 🙈 Ama sürekli yatıyorum muhtemelen ondandır 🤦🏼♀️
Nnmm 47 ile hamile kaldım ilk üç ay 9 kg verdim 38 e falan düştüm şuan 55 kg oldum 29. Haftadayım 17 kg almışım yani
Balkan77 Dimple7 benim iştahımı demir ilacı açtı sanırım ☺️ sende de öyle bir şey var mı ya da kullanıyor musun
Ecekrk twn_babymom 64 ile başladım şuan 73üm 29. Haftadayız inşallah daha çok almam kendimi bir su aygırı gibi hissediyorum
Hamdiyevural twn_babymom 48 ile hamile kaldim 37 haftadayiz 57 olmusum bnce gayet iyi minyon tipli oldugum icin fazla aliyorum bebia zaten en gazla 3 kilo dogar
misscenger twn_babymom Hamile kaldığımı öğrendiğimde, yani 4 haftalıkken 71,2 kg idim, şimdi 28 haftalığız 72,5kg oldum 🤭 arada verip sonradan alanlardanim.