Hzldem o kadar çok sıkıldım ki diyet yapmaktan. Kabak yemeği,ıspanak,taze fasulye, tavuk,et, köfte, pırasa, bunları yemekten sıkıldım artık pizza hamburger yemek istiyorum hatta gaza geldim cahil aklına uydum. Ya önceden gebelik şekeri mi vardı 5 kilo dogururduk ye gitsin diyenlere uydum diyeti bıraktım 1 hafta sonra hastaneye yatışım yapıldı gebelik zehirlenmesinden 4 gece hastanede yattım Allah’tan erken fark edip gittim yoksa şuan ben de oğlum da hayatta değildik. Onun için lütfen sık dişini ben şuan 38+5 haftadayim doğum yapmak için tüm tuşlara basıyorum ama oğlum gelmiyor. Arada kendini ufak ufak ödüllendir bir sorun olmaz mesela sabah kahvaltı yaptım 1 kibrit kutusundan biraz büyük yarım yağlı kaşar 1 tane yumurta, 1 dilim karpuz yedim 119 çıktı ara öğün olarak canım pasta istiyordu dolapta da vardı bir ufak dilim pasta yanına yarım yağlı sütle yapılmış soğuk kahve içtim tatlı limitim bitti. Akşam ölçüm az çıkarsa 3 tane de hurma YİĞCEM sütle destekleyerek şekeri azaltıyor süt,ayran , yoğurt,kefir