bdlakbrn ben özele gittim doktora sormuştum enfeksiyon şüphesi var demiştim 14 haftalığa kadar ilaç verme taraftarı değilim dedi sana da bebeğe de sıkıntısı olur dedi rahatlatmasını istiyorsan nioli yağ iyi geliyor ve dut suyu içebilirsin ben ilk gebeliğimi enfeksiyon ile kaybettim tedavi kontrol altına alınmazsa kana karışabiliyor suyu patlatıyor

bdlakbrn Yok Yok canım içini karatma bol bol dua et nice kişiler enfeksiyon geçiriyor bebekleri sağ salim kucaklarına alıyorlar rabbim onu sana nasip ettiyse o bu şu bahane sen tedavini ol gerisi takdir ilahi ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan çok yeniysen dediğim 2 şeyi yapabilirsin rahatlatıyor

bdlakbrn ve sana son bir şey daha bu dediğimi kesinlikle yanlış anlama eşinle sık ilişki yaşıyorsan onu azalt oda biraz etkiliyor enfeksiyonu gebelikte 2 3 günde bir ve psikolojini rahat tut kafana fazla takma bir şey olacak mı olmayacak mı diye dediğim gibi rabbim onu sana nasip ettiyse seninle birlikte olur rabbim inşallah sağ salim sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin, 💐

mmedinestlms ilk gebeliğim düşük olduğu için ilişki yasaklandı zaten, toplu ortamda çalışıyorum tuvaletler vs ne kadar dikkat edersem edeyim hep yaşıyorum bu durumu. İlk düşük olduğu için ister istemez bir şey oldu mu olacak mı endişesi yiyip bitiriyor insanı. Dediğiniz gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı Allah isteyen herkese nasip etsin

bdlakbrn Ben de 34+1′im. Başından beri var ve geçmiyor asla. Kutu kutu ilaç içtim bana mısın demedi. Şimdi dut kurusu çayı içiyorum o biraz hafifletiyor gibi hissediyorum. Ama sizin çok erken henüz. Asla doktorunuza sormadan doğal yöntemleri denemeyin. Ne dut kurusu, ne nioli yağı. Yapabileceğiniz tek şey bol su içmek.

bdlakbrn boykot ürün ama domestos markasının sprey ilacı var küçük orta bir şey çantanda bulundurabilirsin anlık ondan sıkıp sifonu çekebilirsiniz en azından için rahatlamış olur benim de ilki düşük oldu bende de o stres var şuan 5 haftalık oldum bir şey oldu mu olacak mı diye bazen eşim kızıyor çok kafaya takıyorsun diye içimizi rahat tutalım enfeksiyon bazen hamilelikten ötürü psikolojikde olabiliyor şuan ben o 2 dediğim şeyleri kullanıyorum rahatlamış gibi hissediyorum

yokusbebek canım canım zaten doktor söyledi bana bunları benim doktorum doğal yöntemler ile tedavi etme taraftarı olduğu için arkadaşın içini rahatlatmak için fikir verdim kafama göre demiyorum zaten 🤗

mmedinestlms Siz neden üzerinize alindiniz ki? Ben kuru dut çayı içiyorum dedim, sonra tavsiye olmasın diye söyledim 🤣 Ayrıca her hamilenin durumu aynı değil, size ya da bana tavsiye edilmiş olabilir. Ama hanımefendiye edilmeyecek belki :) O yüzden burdan tavsiye vermek çok doğru değil.

yokusbebek nioli yağını benden başka diyen yok çünkü tatlım o zaman şöyle diyebilirdin ben kullanıyorum ama tavsiye değil diyebilirsiniz burası açık bir platform burada sorular soruluyor fikirler alınıyor uygulayan uyguluyor bazen de insanın içi rahatlıyor her hamilelikte çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor enfeksiyon derdi var uygulayıp uygulamamak ona kalmış

bdlakbrn 30 haftalıgım 5.haftadan beri düzenli fix 2 haftada yada haftada bir oluyorum cuma tek kullanımlık antibiyotik kullandım dün ıyıce fenalaştım acildeydim gene kullandm öğleden sonra kadın doğuma cıkcm ilaç mecbur kullanmak zorundasın bebeğe zararı olmayan ilaç veriyolar zaten enfeksiyon tabi bebeğe zararı var burda 20.haftada su kesesi patlayanlar var enfeksiyon yüzünden arkdsmn çocuğu 1 hafta kuvezde yatnış enfeksiyon suya gecmiş bebekte yutmuş bu kadar ilaç karşıtı olmayın lütfen ya kaç sene okumuş doktorlar zaten hangi ilacı vereceğini biliyorlar

bdlakbrn hakkında hayırlısı neyse kolay ve en güzel şekilde olsu💐n doktoruna aklına takılan en ince detayına kadar her şeyi sorabilirsin

iremsevinc ilk gebeliğimde yanlış ilaç verilmesi yüzünden kanama oldu kaybettim, bu yüzden korkuyorum