gizemSA isimlerin anlamlarına baksanız belki o şeklde sizi etkileyen bi anlamı olur karar verirsiniz

twinsmom__ buralarda surekli baktım sosyal medyada da baktım anlamlarinida araştırdım bilmiyorum acaba çok bakınca mi böyle karar veremedim

Bende çok zor karar verdim ama hem anlamı hemde isim içime çok sindi.
      Ekin Nil🌾
      olacak inşallah.
      İlk kızımın adı da
      Güneş İdil☀️

gizemSA 20+3 üm benim de kızım olacak Afra ismine karar verdik 🌸
        Alternatif olarak bunlar vardı fikir olur belki Zümra, Miray, Eslem, Hifa, Gülce, Aden, Sara, Lina
        Sağlıkla gelsin bebişiniz❤️

gizemSA çok bakmak etkiliyor, bende 34 de karar verebildim ve aşırı bakıyordum. her gün şu isim bu isim derken içime sineni buldum sonunda. Tavsiyem çok bakmayın ve anlamı size en yakın isimleri seçin öyle öyle liste kısalıyor ☺️

Bende 37. Haftamdayım bi anda Defne oldu kızımın ismi hastane çıkışını falan öyle yaptırdık 🥰

Elizan
            Eliz
            İnci
            Umay
            Alya
            Alya duru
            Duru
            Mihra
            Mihrimah
            Hazel
            Aysima

Bizde de benim beğendiğimi eşim beğenmedi eşimin beğendiğini ben beğenmedim. Ortak bir tek Mila ismini beğendik nasip olursa Mila koyacağız ismini 🥰

Sezer2108 bizde de öyle oldu birimizin beğendiğini birimiz beğenmedi mila da çok güzel bir isim😊

gizemSA olabilir çok fazla seçenek var
              Ya mesela moda olan isimlerden mi istiyorsunuz yokda eskimeyen kült isimler mi (elif, zeynep vs)
              Böyle de düşünebilirsiniz

gizemSA Alin koyacam anlamını çok beğeniyorum anlamı gibi de bir hayatı olacak inşallah😍