gizemSA Bugun tam 37 hafta doldu ama henüz isme karar veremedik halbuki cinsiyeti ogrendigimizden beri bakiyorum asla birsey beğenip.bulamayacakmisim gibi geliyor önerileriniz varımdır kızım olacak🩷
Dilek_04 gizemSA benimki erkek 36+4 hala bulamadım sanki hiçbir isim ona layık değilmiş gibi geliyor. Hiçbir şey içime sinmiyor 🥲 Lina , İkra, İnci, Arya, Alara , Hüma ,
Mii gizemSA benimde kızım olcak isme çok zor karsr verdim 34. Haftam İkra sara koyacağım sara ilk başta hastalık ismi gibi geliyor kulağa ama anlamı ve Kuran’da güzel bir şekilde geçmesi beni etkiledi 😄
iremd-1798 gizemSA benim ilk kızımın ismi Eslem Duru 🥹 İkinci kızıma da Alya Vera koydum 🌸🌸🥰 İsim konusu gerçekten çok zor. Alya yı kızım Vera yı babam istedi bende ikisini kırmadım koydum sonra alıştım isme sevmeye başladım 🥹🥹
eozlem Kızım olsaydı koyacağım isimler Sare Hifa Ecmel Vera Gökçen Mislina Bu dört isimden birini düşünüyordum. Anlamlarına bakabilirsiniz.
twinsmom__ gizemSA isimlerin anlamlarına baksanız belki o şeklde sizi etkileyen bi anlamı olur karar verirsiniz
gizemSA twinsmom__ buralarda surekli baktım sosyal medyada da baktım anlamlarinida araştırdım bilmiyorum acaba çok bakınca mi böyle karar veremedim
twinsmom__ gizemSA olabilir çok fazla seçenek var Ya mesela moda olan isimlerden mi istiyorsunuz yokda eskimeyen kült isimler mi (elif, zeynep vs) Böyle de düşünebilirsiniz
Ygmrbrsakky Bende çok zor karar verdim ama hem anlamı hemde isim içime çok sindi. Ekin Nil🌾 olacak inşallah. İlk kızımın adı da Güneş İdil☀️
Cancanm gizemSA 20+3 üm benim de kızım olacak Afra ismine karar verdik 🌸 Alternatif olarak bunlar vardı fikir olur belki Zümra, Miray, Eslem, Hifa, Gülce, Aden, Sara, Lina Sağlıkla gelsin bebişiniz❤️
Momybaby gizemSA çok bakmak etkiliyor, bende 34 de karar verebildim ve aşırı bakıyordum. her gün şu isim bu isim derken içime sineni buldum sonunda. Tavsiyem çok bakmayın ve anlamı size en yakın isimleri seçin öyle öyle liste kısalıyor ☺️
Rabiadefne0105 Bende 37. Haftamdayım bi anda Defne oldu kızımın ismi hastane çıkışını falan öyle yaptırdık 🥰
Sezer2108 Bizde de benim beğendiğimi eşim beğenmedi eşimin beğendiğini ben beğenmedim. Ortak bir tek Mila ismini beğendik nasip olursa Mila koyacağız ismini 🥰
gizemSA Sezer2108 bizde de öyle oldu birimizin beğendiğini birimiz beğenmedi mila da çok güzel bir isim😊