nuurmiss eşimi seviyorum evlenirim ama ailesine karşı herşeyi baştan yapardım 🫤 bu kadar iyi niyetli olmazdım mesela o zaman evliliğimiz daha az yıpranırdı
AAselinannesi06 nuurmiss ne kaybettik ise hep iyi niyetimizden sadece gözünüzü kulağınızı kapatın ve ailenize odaklanın ❤️
nuurmiss AAselinannesi06 ya eşim kör biraz benim 🫤 hala babacı (kaynanam yok ama kayınpeder kaynanaya bedel) görüyo ama işte
cLearQueen AAselinannesi06 cok haklısin ama ben cok sevdiğim için ona kıyamam. 😌 hayat herkese âdil davranmıyo malesef
Bns1- cLearQueen Ay o da ne demek❤️ eşinizde aynı problemleri yaşayabilirdi siz merhametle ve daha çok sevgiyle yaklaşırdınız siz aşıksanız o da aşıktır ve aynı şeyleri düşünüyordur yapmayın böyle❤️
Plakkafa_ AAselinannesi06 çocuk karşı cinsle yapılan bişe olmasa bu günden itibaren kesinlikle evlenmek istemezdim 🤣 bu güne kadar olan süreçte sorsaniz yine kocamla evlenmek isterdim
iremd-1798 AAselinannesi06 dünyaya bir daha gelmeden aynı kişi ile 2. Ye evlendim. Evlenmez olaydım 😅😅 yok bacım bir daha gelsem evlenmem görünce kaçarım 😅
Enfal_06 AAselinannesi06 tüm şansımı kocamda kullanmışım 😂 iyiki kocam tüm her şeyimi çeker ailesinden bağımsız biri her zaman derim bu aile ve sen bi erkek kendi kendini yetiştirebiliyormuş bunu anladım eşimi tanıyinca hiç onlar gibi değil bambaşka biri huyu suyu diğer aile bireyleri öyle değil sadece eşim böyle rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın bana da soruluyor nasıl bi ailen vardi o ailede nasıl büyüdün onlara benzemiyorsun onlar gibi değilsin ikimizin ailesi de çok değişikler eşimin ailesi iyi yönden benim ailem kötü yönden farklılar bize soruluyor bu aileler ve siz insanlar kendi kendini de yetiştirebliyormuş bunu anladım eşim de kendimi gördüm benim yansimam oldu resmen 🥺
umut0808 Herşeye rağmen evet aynı kişiyle evlenirdim hepimizin kusurları var kimse dört dörtlük degil, önemli olan birbirimizi tamamlayabilecegimiz insanla olmak