Qnl AAselinannesi06 kalben gene onu isterdim iyi ki o hayatta ki en büyük şansım :) ama dünyaya bi daha gelsem başka birini isterdim 😃😃 denenmişti bi daha niye deneyelim ayol farklılık olsun 😂😂
gamzebngaa_dmr AAselinannesi06 aynen milyon kere dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim bu hayattaki en büyük şansım canım kocam onu çok seviyorum ALLAH başımızdan eksik etmesin ♥️😘🙏
alinsmom_ AAselinannesi06 kesinlikle kocamla evlenirdim iyi ki o çok seviyorum 🤍 sadece ailesini başka birileri olsun isterdim o da kader artık🥲
EksiErik AAselinannesi06 bir kitapta okumustum. Bir daha dünyaya gelsem aynı hayatı, daha ustaca ve korkusuz yaşarım. Ama bu sefer seni tanımakta gecikmem.. Hayatimdaki en buyuk iyiki canim kocam.♥️
Ceren1996 Yine aynı kişiyle evlenirdim iyiki diyorum hep iyiki benim karşima çıktı 🤲 kocamda kocam ♥️♥️
Leylaaa_46 AAselinannesi06 kocamı çok seviyorum ama dünyaya birdaha gelsem hiç evlenmezdim 😂 yay burcu diyelim
zeynosileannis AAselinannesi06 Kesinlikle aynı kişiyle evlenirdim ama çocuğum olmamış olsaydı yani bu duyguyu hiç tatmamis olsaydım hiç evlenmemeyi tercih ederdim 🤷🏻♀️
cLearQueen Eşime âşığım…. ama benim yüzümden çok kötü günler yaşadı (infertilite tüp bebek kurtaj vs vs) zaten pek çekilecek biri de değilim bence, türlü hastalıklarim var. O yüzden bidaha hayata gelsem kimseyle evlenip başını yakmam
AAselinannesi06 cLearQueen bence böyle düşünmeyin evlilik hastalıkta sağlıkta kötü günde beraber olmak değil mi eşiniz sizi çok seviyor ve yanınızda ❤️
Bns1- cLearQueen Ay o da ne demek❤️ eşinizde aynı problemleri yaşayabilirdi siz merhametle ve daha çok sevgiyle yaklaşırdınız siz aşıksanız o da aşıktır ve aynı şeyleri düşünüyordur yapmayın böyle❤️
cLearQueen AAselinannesi06 cok haklısin ama ben cok sevdiğim için ona kıyamam. 😌 hayat herkese âdil davranmıyo malesef