Kara22 iremd-1798 evet ayın 21 ve 24 de yağmur görünüyor da bakalım inşallah yani ortalık yanıyor artık burda sürekli tarlalar yanıyor
iremd-1798 M-Urass_Mom öpmüyorum kimseye de öptürmüyorum her yeri bu şekilde bence de sıcaktan çünkü ne zaman kızarsa vücudu terlemiş oluyor. Sadece zıbın giydirmiyorum sarmıyorum da ama hava dehşet sıcak. Klima bozuldu tam zamanını buldu değiştirilecek bekliyoruz 😟
iremd-1798 Busearden teşekkür ederim evet sıcaktan oluyor olabildiğince duş aldırıp rahatlatmaya çalışıyorum bu sıcaklar hızlı geçsin inşallah olan el kadar bebişlerimize oluyor 😟
iremd-1798 Kara22 inşallah her yerde yağarda biraz rahat ederiz. Hem susuzluk için hem havanın biraz rahatlaması için 😟
Sadeceanne2 iremd-1798 ben giydiriyorum Ayağı üşüyünce. Kolik sancıları. Daha. Ağır oluyor Aaaahhh annelik. Ne kadar güzel bir. O kadar da zor
iremd-1798 Sadeceanne2 çok haklısınız çok güzel ama bir yandan da çok zor. Üşür mü aç mı hasta olmasın derken büyüyp gidiyorlar ama annenin ömründen de gidiyor. Rabbim evlatlarımızı korusun hastalık vermesin inşallah ❤️
dan Meryykb01 muhtemelen ağızdan nefes almaya çalışıyor olabilir, o esna mikropartiküller boğaza yapışırsa bademciklerde kızarıklık ateş vs yapar , burun temizliği geldi aklıma , inşallah bi an önce düzelir 🙏