Evet kızlar ikinci doğumum da normal doğum olur diye düşünürken sezeryan olmak varmış nasipte🥹 hamileliğin başından beri pilates egzersiz bol yuruyuş yaptım. Toplamda 10 kilo aldım ama göbeğim fazlaydı 😅 24.haftadan snra bebek suyu fazla ve iki hafta önden gitmeye başladı. 28.haftada şeker yüklemesi yapıldı değerlerim normal çıktı. Diyet yaptim ilk hamileligmde gebelik şekerim vardı tecrübem vardı diyet konusunda. İlk dogumum normal oldu ve 4 dikişim vardı kolay geçmişti. İkinci gebelikte 39+1 oldum ve karnım hiç aşağıya düşmemişti😅. 8 Ağustos kontrolde doktorum bebek 41 gözüküyor ve kanala inmemiş ve su fazla dedi acil sezeryan yapalım bence dedi bende kabul ettim. İlkte bir korktum üzüldüm hayırlısı böyleymiş artık dedim ve 9 agustos sabah sezeryan oldum. Devlet Hastanesi’nde yaptım doğumu gayet ilgili ve temizdi hastanede. Doktorumdan da memnundum. Sezeryan snrasi 6 saat hiç birşey yeyip içmedim snra ilk su ve granül kahve içtim snra ayağa kalktım ve yürüyüş. İlk ayağa kalkma ve yürüyüş zorluyor. Yürüdükçe daha çok rahatlıyorsun ama ben oturup kalkarken yatarken korkuyordum dikişlerim patlar diye doktor korkma patlamaz rahat ol dedi😅iki gün hastanede kaldık ve pazar gunu evimize döndük. Herkesin gönlüne göre olsun herkese kolay hayırlı doğumlar diliyorum 🤗