motherbaby_ Mrsygmr orta yerde olsa belki bi cesaret yaparım saklanıyor nereye gidiyorsa bir an da çıkıyo ortaya sonra kornişin üstüne konuyor çıksa çıkıcak da çıkmıyo üstüme geldigi için de kaçıyorum nereye saklandığını göremiyorum
Aylaa123 motherbaby_ evinizin bütün ısıklarını açın ısıkta görmüyorlar kör oluyorlar bi yerden çıktığında alıp atın
motherbaby_ Aylaa123 sadece mutfakta diye kapısını çekip açtım ama çıkabilir mi ki kapıdan çok yer yok çünkü çıkabilecegi
motherbaby_ Feniks onu bende düşündüm ama bi 40 dakikadır kendisini görmedim çıkmış olabilir diye de onalrı boş yere yormak istemedim
Aylaa123 motherbaby_ mutfaktan çıkmadığına eminseniz pencereyi açıp ısık açıkta beklesin karanlığı görünce çıkar belki
sedefyrs1101 Canım bizim eve de çok girer yarasalar ışığa geliyor zaten ışığı kapat çıkabileceği bi cam pencere aç kapı aç hemen çıkıyor yarasalar akşamları çıkar ve ışığa geliyorlar zaten ben her geldiğinde lambayı kapatıp kapıyı açıyorum hemen gidiyor 🙃
motherbaby_ sedefyrs1101 bi süre kapalı da bıraktım belki çıkmıştır 40 50 dakikadır görüşemedik kendisiyle😂
motherbaby_ Aylaa123 cesaretimi toplasan gidicem biraz bebiş de gerildi farkındayım o yüzden bekliyorum çocuğuma yazık yahu rica ettim yarasa kardeş çık diye inat etti o da buzdolabının arkasına kaçtı kesin 🥺
sedefyrs1101 motherbaby_ Gittiğinden emin olun kıx ben olsam uyuyamam 🤣 Yarasa saça yapıştı mı çikmiyor saçı kazıtman gerekiyor Allah korusun 😁 Bi kontrol edin evi umarım çıkmıştır 🙂
Aylaa123 motherbaby_ yarasa birşey yapmaz korkmayın zaten ısıkta kör oluyor uçmaya kalksa bile sizi görmüyor oda çıkmak için panik yapıyordur 😂
motherbaby_ Aylaa123 ay hamile duası işte nasıl kabul oluyo eşim eve geliyomuş imkansız dı normal de ama duam kabul oldu ay Allahım hamdolsun sana 😂🤍🤍
motherbaby_ Mucizem54 okuyorum aşkım okumazmıyım böceklerle imtihanım bitmek bilmedi benim zaten benim şimdi bide yarasa kardeş çıktı başıma bide küçük büyük te degil 😂😂
motherbaby_ Mucizem54 aman yarabbim çok dikkat edin mazotluyolar bizim burda evlerin etrafını siz daha iyi bilirsiniz tabi
motherbaby_ Aysgl3456 ben çok kötü oluyorum aşkım küçükken kuzenlerim böceklerden korkuta korkuta bu hale geldim eskiden kasılıyordu tüm vücudum hastahaneye gitmek zorunda kalıyorduk çok şükür aşabildim şimdi de kaşıntı huylanma oluyor mesela o yarasa çıkıcak ya evden ben o mutfagı 40 lıycam kendimin de duşa girmem lazım ki iyi olayım yoksa sürekli kaşınıyorum vücudumda bişey geziyormuş gibi bide yarasa dokunmaması lazım zehirli derlerdi hep o da korkuttu tabi dogru mu bilemem amaa