cilm Gamzenur23 sadece ihlamur öneriyo doktor.. benim bi yakınıma öyle demişti.. yinede danışın doktorunuza
Tinker Gamzenur23 ıhlamur demleyin taze zencefil ile beraber biraz da bal Benim de boğazlarım şişti Adaçayı demleyip gargara yapıyorum ve yukarıdaki tarifi içiyorum rahatladım baya Bol bol ve yudum yudum su tek seferde 1 bardak değil Şifa olsun 🌸
Feyzon Bende 3. Ayımda grip olmuştum ıhlamur içtim günde bir tane 3 günde iyileştim.Bol bol dinlenin bir de taze sıkılmış meyve suyu çok içtim ben. Ayrıca limon kaynatıp içebilirsiniz günde bir defa olmak üzere
Zynur16 Gamzenur23 canım ıhlamur günde bitane iç çünkü bitkisel olduğu için doktorlar önermiyo bend hasta olmultum doktor bana günde bir bardaktan fazla içme demişti
Boncuk2712 Adaçayı içilmez diye biliyorum hamilelikte.. ama öteki bitki çayları fazla tüketilmezse sakıncalı değil Allahın izniyle... Rabbim şifalar versin
Fatmaykt Gamzenur23 sürekli içtim ben hiç bişey olmadı doktorlar da tavsiye ediyor zaten olmaz merak etme 😊
arbustoo Gamzenur23 gunde bir veya iki kereden fazla olmamak sartiyla yesil haric bitki cayi icebilirsin (yesil cay kan sulandirir) kahvaltida kusburnu ic mesela kara cay yerine ( kara cayda bir bitki cayi) aksamina ihlamur ic icine limon veya elma kabugu koy miden bulaniyorsa cok az zencefil bunlar guzel nimetler.