Ylmz_sema99 Hanımlar bugün normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım akşam üzeri ıkındı vakti az akıntılı lekelenme tarzı hafıf kanama geldi gebe olabilir mıyım erken gebelik
Fatmanur12345 Ylmz_sema99 bence yap çünkü bende adet olacağım gün yaptım çıktı şimdi 6+6 olduk insallah vardır varsa çıkar zaten
Ylmz_sema99 Fatmanur12345 inşallah gülüm benim hayırlı olsun inşallah🤲 rabbım kucağına versin sağ sağlim
Ylmz_sema99 Fatmanur12345 bılemedım kı yaaa bugün öğlende aynı şekilde geldi az pek elenme akıntılı pembe
Fatmanur12345 Ylmz_sema99 yerleşme olabilir canım koyu değilse genelde pembe kahverengi oluyormuş yerleşme olunca
Ylmz_sema99 Fatmanur12345 evet cnm benim koyu degıl rengı acık pembe kahverengi akıntı sen oldun mu yerleşme kanamadı hıc nasıl anladın hamile olduğunu
Ylmz_sema99 Esr04 hayır gülüm olmadım regl yaa dün akşam üzerı lekelenme geldi pembe renkte kahverengı akıntılı bugünde aynı az önce lavaboya gırdım aynı kırmızı kanı görmedim daha
Esr04 Ylmz_sema99 Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberinizi bekliyor olacağım ❤️🙏