aysenuryll96 Leyliya İstanbul çapadan randevu almam lazim internet sayfasından alınıyor değil mi ? Perinatologlar hangi yerleşkede? Ve ilk muayene sonrası çok bekletmeden operasyon yaparlar mı? ( 26. haftadan sonra işlem yapılmıyormuş)
Leyliya aysenuryll96 internet sayfasından alırsanız Tuğba hanıma alırsınız üstlerdeki mesajlarıma bakarsanız internet sayfasının fotoğrafını paylaştım orada numara yazıyor ordan arayıp randevu alabilirsiniz aciliyetinizde var ilk muayene pazartesi günü olur ama hangi pazartesiye verirler bilmiyorum direkt işlem bilgisini orda paylaşırlar sizinle
Leyliya aysenuryll96 fotoğrafı paylaştığım entryde binayı da açıklamıştım tekrar söyleyeyim genel cerrahi binası monoblok diye sorun 2. Katta ikinci düzey ultrason diye geçiyor
Leyliya aysenuryll96 size herhangi bir evrak verdiler mi? Sevk gibi bir kağıdınız varsa eğer hiç randevu için beklemeyin pazartesi günleri ikiz günü süreç uzamasın direkt o kağıtla gelin belki o gün alırlar sizi. Çünkü böyle aldıklarına da şahit oldum. En kötü ihtimalle şansınızı denemiş olursunuz
aysenuryll96 Leyliya Evrak vermedi haftaya cuma kontrolden sonra durumuna göre çapaya yönlendireceğini söyledi. Çapanın internet sitesinde randevular açılmamış görünüyor neden böyle
Leyliya aysenuryll96 internet sitesinden almaya çalışmayın numarayı yazacağım orayı arayın haftaiçi durumunuzu izah edin randevu versinler doktorum buraya yönlendirdi diyin
Leyliya aysenuryll96 Cogul gebeliginiz var ise lütfen dogrudan telefon ile randevu aliniz. 0212 533 83 86 Bu yazı yazıyor buna istinaden aradım dersiniz. Aklımda kaldınız bir sonuca ulaşınca bilgi verin lütfen
aysenuryll96 Leyliya tamam yazarım hayırlı haberlerle gelirim inşallah 5 gündür duygularım allak bullak bu haberden sonra .:(
Leyliya aysenuryll96 cümlemizden inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz 💗 sağlıcakla ve vaktiyle evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah💗 stres yapmayın demek çok kolay biliyorum ama yapmayın bebekleriniz için bol bol dua okuyun onlara
aysenuryll96 Leyliya o numarayı aradım açmıyorlar . Netten randevu bakıyorum sırasıyla genel muayene randevu>çapa yerleşkesi>kadın doğum sekmelerine giriyorum perinatoloji bölümü yok öğretim üyesi kısmında randevular 20:00’de açılacaktır yazıyor….
Leyliya aysenuryll96 tekrar tekrar arayın açarlar mutlaka şuan hastanedeyim elektrikler gitmişti belki o sıra aramışsınızdır şuanda sistem de yokmuş hastanede. İnternet randevusu için öğretim üyesi kısmından Tuğba Saraç Sivrikoz isimli doktordan almanız gerekiyor o muayene ücretli bilginiz olsun