gzm_42 ftetcdr korkma dua et inşaallah düzelir Rabbimin mucizesi çok hem duzelsinler hemde inşaallah erken dogmasinlar 35 36 haftayı gene bulsak sukretcez
Leyliya ftetcdr muhtemelen öyle muayene esnasında çok tekmeledi kan akımlarına tekrar tekrar bakmak zorunda kaldı belki de ondan istedi diye düşündüm bende
Sna19 30+1 Tek yumurta ikiz kızlara hamileyim bu zamanlar daha da zormuş meğer sancı falan çok şükür herhangibir sıkıntı yaşamadım bebeklerde de ama ayakta durmak yürümek hareket etmek hatta yatmak bile çok zorlu benim için :)
Leyliya Sna19 ahh hele yatarken dönmek öyle zor kii her dönüşümde çok ağrım oluyor farkında olmadan sırt üstüyken yorulup öyle uyuya kalıyorum çoğu zaman 10 dk sonra uyanıp dönüşümü tamamlıyorum 🤦🏻♀️😅
Leyliya gzm_42 benden de kan idrar hiç almadılar sadece tiroid problemimden ötürü aylık kan veriyorum o kadar
gzm_42 Leyliya bende beyinden ameliyat oldum 2 sene önce emar istediler ama girmedim Allah’a emanetiz inşaallah 🤲 sizede geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaallah canım
ftetcdr Leyliya bi idrar vermekte fayda var çünkü preeklemsi riski fazla oluyor ikiz gebeliklerde protein kaçağı var mı yok mu bakılsa iyi olur tansiyon kontrolü de yapılsa fayda var aslında
Leyliya gzm_42 çok geçmiş olsun rabbim kalıcı şifalar versin inşallah ihmal etmemekte fayda var doğumdan sonra çekilin mutlaka benimde kayınvalidem hipofiz bezinden ameliyat oldu 2 sene önce çok uğraştık o dönem hala 6 ayda bir mr giriyor
Leyliya ftetcdr tansiyonu ben evde kontrol ediyorum çünkü nabız problemim de var 165leri görüyor nabzım holter de takıldı gebeliğe bağlı yaşanan bir durum olduğunu söylediler
Sna19 Leyliya sırt üstü yatabiliyorsanız gerçekten büyük başarı ben nefes alamıyorum bide bebişler o pozisyonda hareket etmekten karnımdan çıkacaklar resmen 😂 nts de bile çok zorlanıyorum düz yatmaktan berbat bişey 🤦♀️
gzm_42 Leyliya çok teşekkür ederim canım benimkide hipofiz bezi canım adenom kan değerlerinde sıkıntı varsa mutlaka hacamat yaptırsın bende doğumdan sonra toparlaninca tekrar gidecem kontrole inşaallah
Leyliya Sna19 yatamıyorum işte yorulduğum için uyuya kalıyorum fenalaşıp uyanıyorum dönüşü öyle tamamlıyorum 😅 eşim uyanıksa o sırtımdan ittiriyor rahat dönebileyim diye😅 nst bende sırt kısmını yükselttiler daha rahat oldu öyle
Sna19 Leyliya aynı benim gibisiniz vallahi Allah yardımcımız olsun çok zormuş gerçekten ikiz hamilelik ilk gebeliğim bide en zorundan başladım 😂😂
Leyliya Sna19 amin amin inşallah benimde ilk gebelik 😅 evet çok zor ama sağlıklı olsunlar vaktiyle kavuşalım da başka hiçbir şeyin önemi yok bunlar gelip geçici şeyler 💗
Leyliya gzm_42 çok geçmiş olsun bizimkine de makroadenom denmişti fakat ameliyat sonrası pataloji temiz çıktı aslında adenom değil, lenfositik hipofizit çıktı hala kortizon kullanmaya devam ediyor söyleyeyim hacamatı da