hamileligim Kızlar ya kimden duysam “kafana takmaktan vazgeç, stresi bırakınca sürpriz oluyor” diyor. Ama bunu nasıl başracağız? Yapabilen var mı? Haliyle planlıyoruz takip ediyorum, testler yapıyorum, bu da strese illa ki yol açıyor. Bunun bir yolu var mı ki
Hulo2105 hamileligim bende bi ara çok taktım ama 3-4 kere negatif görünce insanın hevesi kırılıp salıyor. Salınca da oluyor zaten
17102017 hamileligim bnm oturup aglamisligim var, sonra dil kursuna yazıldım git gel ev okul vs diyince ikinci ay hamile olduğumu öğrendim darısı bekleyenler e
Dilekulgtt hamileligim valla canim gercekten o sebeblemi oldu bilmiyorum ama bu ay ovulasyonumu yapmaya dikkat ettim saattleri denk getiremesemde esim bu ay izne cikti gezdik tozduk disarilara ciktik vs düğün filan vardi yani dolu dolu gecti aklimda acaba hamilemiyim diye gecirmedim bile ama yumurtlama gunlerini yine degerlendirdim. Test yaptim pozitif persembe kan vermeye gidecegim aylardir deniyorduk olmuyordu Cok hakli soyluyorlar bence ugras lazim takmamak gerek
ebru30 söylerken cok kolay evet ama uygulamak cok zor. bana da herkes aynısını söylüyor daha gencsin dur bakalım ilk ayların insanlar kac ay uğraşıyor vs. diyorlar. Allahın takdiri tabiki ama insan strese girmeden de olmuyor. regl takibi yok ovülasyon takibi bugun kc gün oldu test yapsam mı diye diye aklımızda hep bunlar oluyor. sanırım hic umudumuz kalmayınca gülecek yüzümüz. Allah bizim yar ve yardımcımız olsun, seni en iyi ben ve bizim gibiler anlar 🥹🙏🏻
hamileligim ebru30 iste durum aynen böyle.. çok şükür yani olmuyor diye günlerimi zehir etmiyorum hayat devam ediyor elbette ama oldu mu olmadı mı düşüncesi zihnimde de illa ki yer ediyor.. hatta bazı aylar sunu dediğim bile oldu “yeter ki sonucu bileyim olmadıysa bile sorun değil” yani o merak yoruyor galiba
Bir_nazenin01 ben çok takıyordum o kadar negatif gördüm ki soğumuştum artık bidaha negatif göreceğimi bile bile test yaptım ve pozitif gördüm canım işin kısası çok negatif gördükten sonra bırakıyosun kafanda
hamileligim Cerenszn aslında bu düşünce ve döngü takibi vs yaşamımı çok fazla etkileyecek seviyede değil şükür. Sadece sonuçta kafamda bu düşünce var ve acaba bu yüzden de olmuyor mu diye tedirgin oluyorum. Kısır döngüye giriyor bir nevi
hamileligim 17102017 ne güzel maşallah 🤍 ben de aslında çoğu zaman adetten sonra ilk 10 gün falan aşırı rahat oluyorum hatta bir sonraki adet günüme bakip sanki kesin olacakmış gibi gezi vs planları yapıyorum. Ama adete birkaç gün kala her ne oluyorsa içimde engel olamadığım bir merak ve vücumu dinleme isteği başlıyor. Sürekli hamilelik belirtisi arıyorum
17102017 hamileligim çok iyi anlıyorum korunmasz ilişkiden 8 ay snra gebelik elde ettik , kızım suab 7 aylık ve o kosusturmada hengamede testim pozitif çıktı tekrar. Çok zorbi durum anlıyorum, hiç ummadığınz anda kapinix çalınacak❤️
Caglab hamileligim sizi çok iyi anlıyorum.biz de neredeyse 2 sene denedik olmadı. Ama hiç gebelik testi yapmamıştım. En son dedik ki bunu görev gibi yapmayalım ve en kötü tüp bebeğe başvururuz. O ay oldu😬 Gerçekten umursamayın. Sürekli gebelik testi yapmayı bırakın. Her ayınız buna bağımlı geçmesin. Hep stresten ihtimali düşürüyorsunuz hem de hayattan,evliliğinizden keyif alma seviyenizi düşürüyorsunuz.