1616161 nanışa göre linea nigra çizgisi göbek deliğinin yukarısında devam ediyorsa bebeğin cinsiyetinin erkek, çizgi yalnızca göbek deliğinin altında ise bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu düşünülür.
biranne__ 1616161 benimki göbek deliğinin altındaydı dedim heralde kız sonra erkek olduğunu öğrendim dedimki tutmadı iki ay sonra çizgi üsttede çıktı onu görünce dedim tuttu ama geç oldu bu durum ya 😅😅
Benanne13 16 hafta olduk ama henüz öyle bir belirginlik ya da gözükmeye başlaması bile olmadı normal midir?
Aybukealtintas 1616161 2. Hamileliğim, 2 simin cinsiyetide farklı ama 2 sinde de hiç çizgi çıkmadı bende
Yeni1gebelikkk 1616161 göbek deliğinin yukarısında aşağıya kadar ,yani hem altta hem üstte çizgi var cinsiyeti kız
Tuba-M55 1616161 benim 8 ay hep altta idi. Son ay üstte de çikti 🫨 komple çizgim vardı yani kız bebiş doğurdum hala duruyo çizgi 🫣
Aylaa123 1616161 o herkeste olan birşey değilki genelde esmer insanlarda daha belirgin oluyor ben beyaz tenliyim belli belirsiz minicik alt karnımda var gözükmüyor bile oğlum olucak alakası yok bence
Nuib 1616161 üç tane oğlum var ucundede hem altda hem ustde vardı o çizgi dorduncuye hamileyim kız ustde şu anda kadar oluşmadı çizgi bilmiyorum gercekmi ama 24 haftaligim belki ileriki haftlaarda çıkar daha fazla kilo alinca