emel16 senaall evet aynen, bende tema vakfının sitesinde kart gördüm onu yaptırıp arkasına magneti kendim mi yapıştırsam acaba diye düşündüm:)
Dml991 emel16 ben magnet yaptırmayı düşünmedim kim napsın benim bebeğimin adını buDolabında 😅 küçük kare kutu içinde mum çikolata ve kolonyalar var onlardan yaptırdım gelen olursa vericem bide kapı süsü yaptırdım 🥰
Deletedmom_110 emel16 Ben bu şekilde anahtarlık yaptırdım canım💙çikolata yaptırıcam taze olsun diye iki hafta kala sipariş edicem hemde erken elimde olursa kendimi tutamam yerim huyumu biliyorum 😂😂
emel16 Deletedmom_110 anahtarlık benim de aklımda aslımda ilk tercihim ama kardeşim yaptırmıştı bi kaç sene önce aynısı olmasın istedim, içime sinen bişe bulamazsam anahtarlığa dönebilirim:) adıyla yaşasın inş çok güzel olmuşlar bu arada
Deletedmom_110 Mercan96 canım trendyolda Ayşegül süsleme sayfasından yaptırdım 10 adeti 100₺ idi 30 adet yaptırdım 5 adette hediye koymuşlar sağolsunlar❤️
Mercan96 Deletedmom_110 trendyola Ayşegül süsleme yazıyorum ama çıkmıyor nedense, zahmet olmazsa link atabilir misiniz 🌷
Deletedmom_110 Mercan96 Canım şimdi baktım hiçbir şekilde sayfa açılmıyor arama butonundan da çıkmıyor ya sayfa kapandı yada ürün tükendi diye düşünüyorum bak sipariş özetini de attım sana 🌸birkaç gün sonra dene belki açılır
MSP emel16 açacaklı magnet yaptırdım ve adeti 7-8 tl gibi bir şeydi uygundu yani.. ya anahtarlık yapıp dağıtıcaktım ya da bir şey alıcaktım. Uygun fiyatlı bulunca almayı tercih ettim😅