Bugun tam 22.haftamiza girdik biz . 2.gebeligim deneyimli olduğum için biraz rahatım. Fakat yaş faktorumudur iş stresimidir bilemiyorum. İdrarda protein yüksek çıktı. Tansiyonum vs normal ama çok odemlemiyorum. Bu sürede 3 kg kadar aldım toplamda. Bebis 21+5de 510 gr 28 cm olmustu.onun keyfi yerinde .aşırı hareketli bir bebek. Sağ salim kavuşmak için dua ediyorum. Sizlerde durumlar nasil?

Bge biz de 21 e girdik bugun ilk bebegim 9 kilo almam disinda hersey yolunda gidiyor cok sukur bir de alisverise hemuz baslamadim hoc biseyi yok yavrumun ve bakindikca korkuyorum hersey cok pahali besik araba puset ana kucagi kiyafet emzik biberon temizlik malzemeleri derken beynimi kaybediyorum insallah gec kalmiyorumdur alisveris icin siz basladiniz mi biseyler almaya

• Bge bunu yanıtladı.

Bge Tahmini doğum 17 Ocak normal doğuma göre. Ama benim sezeryan olacağı için Aralık sonu olur diye düşünüyorum. 2. Gebeliğim. 17+3 haftalık henüz cinsiyetini öğrenemedim. Yarın kontrolüm var öğrenmeyi umut ediyorum. Minik minik kıpırtısını hissediyorum. Kilo almadım henüz 2 kilo verdim. İlk haftalara göre rahat bir hamilelik geçiriyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza🤲❤

Bge bende 22 haftaligim bu hafta içinde gittiğimde banada 680 gram demişti ve benimde ikinci gebeliğim inşallah sağ saglim kucağımıza alırız bebisleri 😊♥️

• Bge bunu beğendi.

Bge bende 19+3 üm. ikinci gebeliğim. fakat 4 gündür bir mide yanmaları başladı yatarken falan zor oluyor. bugünde kasığımdan kalçama kadar vuran bir ağrı dinlenince bişey yok ayağa kalktığımda topallaya topallaya yürüyorum. 🙄 20 Aralık diye belirledik ama bakalım kızım gibi aceleci olursa 28 Kasım olur 😪

• Bge bunu yanıtladı.

Freefam vallahi ugursuzluktur diye bisey yaptığım yok . 30lu haftalarda yaparım diye dusunuyorum

glycnkrt ilk aylarda ben çok yaşadım mide ağrısı yanma ama 2.trimestrda olduğunu duymamıştim

Bge ilk hamileliğimde de olmuştu bu yanmalar 🙄

Bge Benim ilk gebeliğim 21+3 de bebiş 500gramdı🥰Doktorum çok iyi dedi şimdi 22+2 deyim haftaya detaylı ultrasonum var siz girdiniz mi düşünüyor musunuz ?

• Bge bunu yanıtladı.

Bge son adet gününe göre benimde öyle olmam lazım ama doktorlar hep küçük söylüyorlar anlamadım aralık sonu bekliyoruz

• Bge bunu yanıtladı.
                6 gün sonra

Melikesahn evet 22.haftamda girdim. Çok şükür bir sorun yoktu . Detaylı ultrason sırasında oğlumun esneyisini ve hickirma anını falan gördük çok tatlıydı 😍 siz girdiniz mi?

Kayaakk gelişimde bir sorun var demiyorlarsa hiç endişelenmeyin benim son regl 11 marttı .