4 yıl önce ilk gebeliğim herşey normal ilerlerken sezeryan ile sonuçlandı . Şimdi hamileyim ve sezeryan sonrası normal doğum önerisinde olan teşvik edici hastane muayene fiyatı uygun, doğum fiyatı makul bir hastane ve doktor arayışındayım .
Sizler Antalya’da hangi hastane ve doktor tercihi içerisinde siniz ?
Yorumlarınız çok önemli teşekkür ederim.
Antalya Ssvd için doktor ve hastane önerisi
Tgbmstf merhaba bende 3 yil once sezeryan oldum ama çok kötü geçti bu sefer normal doğum istiyorum bende Antalya merkezdeyim.. medstar Koray duman ssvd yaptiriyor diye ilk ona gittim ama başka Dr var mı bilmiyorum siz araştırınız mi acaba ?
Beyazmelekkk bende arayış içerisindeyim . Çok iyi ilgilenen ve normal doğumu destekleyen bir doktor takibine ihtiyacım var .
Çünkü sezeryan beni çok yıprattı 🥹
Tgbmstf beni de aynı şekilde . Hangi doktoru buldunuz peki ? İletişim halinde olabilir miyiz bu konudan dolayı . Post üzerinden haberleselim
Beyazmelekkk tabi ki .
Tgbmstf herhangi bir doktor bulup gittiniz mi peki deneyimlediniiz mi ?
Beyazmelekkk şehir Hastanesi’nde elif isminde bir doktor vardı yine bu platformda görmüştüm ismini lakin sezeryan sonrası normal doğumu uygun bulmadığını belirtmiş o yüzden yeniden arayış içerisindeyim . Kendi sancılarımızla dünyaya gelsin bebişlerimiz. Antalya’ya yeni geleceğim . O yüzden hangi doktor hangi hastane iyi bilemiyorum 🥹
Tgbmstf merhaba ssvd için hala kararlı misiniz ve doktor olarak kimi buldunuz ?
Beyazmelekkk evet halen kararlıyım . 33 haftalık oldum . Antalya Medstar topçular Hastanesi’ne gideceğim iki doktor önerdiler . Mustafa Sağlam ve Murat Doruk.
Şehir Hastanesi’nde ne yazık ki doktor hanımdan randevu bulamıyorum bulduğumda alıyorum ama . En azından tahlilllerime bakılıyor
Tgbmstf şehir hastanesi hangi Dr gidiyorsunuz şehir Hastanesi’nde ssvd yapılmıyor diye biliyorum. Bende medstar yıldız Koray duman a gidiyorum aynı zamanda kendisi de ssvd doktoru.
Beyazmelekkk hiç bir doktor ne yazık ki kendini riske atmıyor sezeryan sonrası normal doğum için . Dediğiniz doktoru da araştıracağım . Siz kaç haftalık gebesiniz ? Muayene ücreti ve doğum ücretiniz hakkımda bilgi aldınız mı .
Fatma Elif Işık Eryılmaz a gidiyorum .
Tgbmstf 21 haftaligim. Sanırım şuanda ssvd 35 bin TL . Yılbaşı sonrası Mart doğum gözüküyor 50 bin yl olur gibi . Ama ben artık ssvd olmasından da kararsızım sanki ya . Çoğu kişi karnın kesilmiş zaten birde altta dikişe hasara ne gerek var diyor.
Beyazmelekkk anladım. Ben yeniden o acıyı çekmek istemiyorum çok yıprattı beni . 1 evladım var, ikinci olacak nasipse ve benim hemen ayaklanmam gerekiyor . Kızıma iyi gelmek istiyorum