Zeyna_12 Kızlar 38+5 im Şuan çatı muayenesi oldum 1 parmak açıklık var denildi ve kemik yapısı uygun dedi bide bebeğin kafası aşağı da ama kanalda değil ne yapmam lazım kanala doğru inmesi için bu şekil bir durum yaşayan var mı
Semyil Zeyna_12 yokuş in çık merdiven in çık sıcak suya falan otur pilates topun yoksa yatağın kenarına otur zıpla canım aklıma başka birşey gelmiyor
biranne__ Zeyna_12 aynı haftadayız banada kafasıyla baskı yapıyo ama kanalda değil dendi merdiven in çık squat yap günde sabah akşam 10 ar 10 ar yani bir günde 20 squat yapmış ol ördek yürüyüşü yap bu kadar ben sadece bunları yapıyorum sancılarım var nstde şu aralar
Tugceaker Tugceaker kanala girer de senin şuan ağrın olup olmaması çok önemli ona göre daha çok kanala girmesi için bişi söylicektim ağrın yoksa yapma zıplama sakın zıplama bebeğine zarar verirsin ama sıcak uygula merdiven in çık ama zıplama götünün üstüne saten bebeğin kafası aşağda sıkıntı olur
Tugceaker Zeyna_12 tmm suyun geldiği an ağrın başladığı andan beri ıkın büyük abdestini yapar gibi ıkın ıkın ki o şekilde açılman daha güzel oluyo 2 doğum yaptım 3. Hamileyim