Merhabalar 27 ağustosta 32.hafta 6 günlük oluyorum. Memleketimde doğum yapacağım. Çalıştığım ile uçak bileti yok 16 saat yol sürüyor. 27 ağustosta çalışabilir raporu aldığımda başka bir branştan 29 ağustosta rapor alsam acaba doğum sonrasına aktarilirmi iznim.ilk dönemi kapatmak istiyorum ama 4 hafta eksiğim kalıyor. Doğumdan sonra kış günü 2 çocukla o yolu gitmek çok zor. İl dışı rapor konusunda bilgisi olan varmı.
Öğretmen doğum izni yardim
Çalışır raporu aldıktan sonra herhangi bir bölümden rapor alınırsa çalışır geçersiz diye biliyorum doğum sonrasına aktarılmıyor
Yusufgul rapor süremiz 40 günü aşamıyor. Ben doğum sürecinde öğrenmiştim aklınızda olsun. Şehir dışından haftasonu ya da tatil günlerinde raporu kabul ediyorlar. Pazardan 3 gün alıp salı tekrar gidip alıp birleştirdim raporumu ve sayıldı. Ama pazartesi tek gün aldığım kabul edilmemişti. İl dışından iş günleri içinde olmaz dedi idare. Ama mevzuatı okumadım
Hosgeldiannelik heyet raporu da dahil mi 40 günlük süreye tesk ederim
Merhaba,
Çalışır raporu aldıktan sonra aldığınız hastalık raporları izin hakkınızdan düşer.
Hafta içi il dışından alınan raporlar suç teşkil eder soruşturma açılabilir
Tek hekim raporu 40 gündür sonrasında heyetten rapor alabilirsiniz onun gün sınırlaması yok tabi heyet raporu alabilirseniz. Eskisi kadar kolay değil maalesef. Sağlıklı doğum dilerim 🙏🏻