koza08 M1986i teşekkür ederim maalesef negatif sonuçlandı. Bu ay tüp bebek deniyoruz. Herkes için inşallah 🙏🏻❤️
koza08 9876 yarın sabahtan kan ver o zaman canım. Mutlaka haber et bana da. Peki erken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi?
9876 koza08 adetime daha var canım erken gebelik testi ile yaptım sol tarafım çok sızlıyor yatak da dönemiyorjm bile düşün o nedenle yaptım yarın sabah test yapıp kan vercem çok merak ediyorum çünkü çok yıprandık hepimiz artık isyan etmek istemiyorum ama çok psikolojim bozuldu
koza08 9876 bilmez miyim hiç aynı süreçlerden geçtim hala daha sonuç alamadım ben de. İnşallah pozitif çıkar yarınki testin canım 🤗
9876 koza08 sabah test yaptım erken gebelik çıkmadı kan verdim sonucu merakla bekliyorum dün çıktı çizgi bugün çıkmadı suan çok mutsuzum
M1986i koza08 bende istiyorum olmuyor 6 yıldır korunuyorduk 4 aydır bıraktık korunmayı olmuyor acaba diyorum sıkıntımı var isteyen herkese nasip etsin çok büyük kafaya takıyorsun 🫣
koza08 M1986i yaa daha çok yeni ama sizin 🤗 eğer önceden bildiğiniz bir sağlık sorunu yoksa ya da yaş olarak 35 in altındaysanız 1,5 yıl denemek gerekir doktora görünmeden. İnsan takıyor kafaya ama rahat olmak gerek nasıl olacaksak 🤷🏼♀️
M1986i koza08 38 yaşındayım çok şükür 6 yaşında bir kızım var kardeşim olsun çok istiyor bizde olsun dedik ama tabiki Allah bilir neyse hayırlısı o olsun inşallah 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
9876 koza08 inş canım ama hissetmiştim sanki sancı falan giriyordu var diye düşündüm hep kan sonucu merak ediyorum bi an önce çıksa