koza08 9876 merhaba canım iyiyim sen nasılsın? Şuan yumurta olgunlaştırma aşamasındayım. İğne yapıyorum canım. 4-5 güne toplanacak bir aksilik olmazsa yumurtalar. Senin nasıl gidiyor ?
9876 koza08 Benm de sol kasık tarafı şiş gibi hareket edince sızlıyor yatakta sola doğru dönemiyorum sancı gibi hafif vuruyor batıyor inş sonuç alcam bilmiyorum 🤷🏻♀️ meraktan ölcem az kaldı
9876 koza08 inş bakalım bende senden güzel haberler bekliyorım inş ikiz sağlıklı gebeliğin olur ben ikiz istiyorum 🥰
Kur koza08 canım bende aşılama düşünüyorum eşimde varikosel var ameliyat olacak gibi sizin eşinizde sorun neydi
9876 tatlibebegim_ bende bugün dayanamayıp yaptım sabah çok silik telefonda foto çekince gözükmüyor çok silik var bnde de
koza08 9876 yaa biraz kuruyunca netleşir. O zaman yüklersin fotoğraf. Kanı hangi gün verecektin? Ay inşallah vardır ya ben de çok heyecanlandım 😍❤️❤️
9876 koza08 foto da hiç gözükmüyor canlı görünüyor doktor 11 gün test yap bana da at dedi 31 .de aşılama oldum yarın yapsam çıkar inş ya merakta ölcem
koza08 9876 yarın sabahtan kan ver o zaman canım. Mutlaka haber et bana da. Peki erken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi?