Nur1999 Kızlar pizza canım istiyo ama şeker var tam buğday unundan yapsam diyorum daha önce deneyen varmı
Caglasmz Nur1999 ben denedim şekerimi yükseltti. Ama açıkcası çok canımın çektiği bir şey varsa gün içerisinde tükettiklerimi göz önünde bulundurarak yiyorum sonraki günler daha çok dikkat ediyorum
Evrimnbe Nur1999 siyez unundan veya kepekli undan yapın ve mayasız normal hamur yapıp açın normal pizza gibi tabi yine hamur olduğu için çok fazla tüketmeyin
Tugbayrakdar Nur1999 mayayla bir ilgisi yok ki canım tam bugday unu da kullansan sekeri etkiler çok canın çektiyse yulaftan mercimekten filan pizza tarifleri var nefsim körelsin diyorsan istersen bir bakabilirsin o tariflere 🙏🌸
Nur1999 Tugbayrakdar kahvaltılarda yulftan olanı yapıyorum tam buğday ununuda hamur görünümü olsun diye düşünmüştm doyuruculuğu açısından
Nur1999 Caglasmz dün makarnayı denediö yükseltti ama pirinç yükseltmedi bende tuhaf bi şekilde pizza yalan oldu bizim yulaftn devam
Evrimnbe Nur1999 evet tüketiyorum onu da esmer bulgur var ondan tüketebilirsiniz bunların şeker oranları daha düşük ama tabi hem hamile olup hem şeker problemi yaşıyorsanız az tüketmekte fayda var sadece nefsinizi köreltmek adına tatlarına bakın