Merhabalar arkadaşlar, 7+6dayım ve günlerdir doğru düzgün yemek yemiyorum. Elim ayağım kalkmıyor. Her şeyden tiksindim. En sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor. Hiçbir şey geçmiyor boğazımdan. Benimle aynı durumda olanlar var mı acaba? Bebeğim etkilenir mi bu durumumdan? İştahımın açılması için önerileriniz var mı? 🥺

irem-16 Ahhh kıyamam gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki seni 💔 ilk gebeliğimde 9 ay çektim bulantı kusmayı. Şuan ikinciye gebeyim son 2 buçuk haftadır biraz daha iyiyim bulantı hep var ama kusma yok Allah’ın izniyle geçecek inşallah bulantı içinde prilam öneririm doktorunuza danışın bana o iyi geldi

2bebekanne bana da prilam verdi bugün doktor. Geceleri iki adet içmemi söyledi. Siz de mi öyle yapıyordunuz? Bir de ben de kusma yok dediğiniz gibi sadece boş boş bulantı ve yemek yiyememe var. Bebeğim etkilenir diye çok üzülüyorum🥺

irem-16 Hiç üzülme ben ilk gebeliğimde bulantı kusmadan 9 ay çektim sıfır beslenme sadece serumla ayakta durdum ona rağmen 2870 doğdu oğlum. Kızımda prilam sayesinde azda olsa bulantımı durduruyor besleniyorum azar azar asla çok yiyemiyorum herşeyi yiyemiyorum ama azda olsa yememi sağladı. Ben gece iki defa almadım sanki bana dokunuyordu o yüzden ben sabah öğle akşam gece içiyordum günde 4 defa oluyordu. Artı acilde hergün serum alıyordum zofer 😊 tabi son iki üç haftadır serum almıyorum artık

2bebekanne ayyy size kıyamam asıl ben. Sizin durumunuz benimkinden daha ağır anlattığınıza göre. Allah yardımcınız olsun gerçekten. Doğumunuza az kalmıştır umarım❤❤ cinsiyeti belli olduğuna göre 😍

irem-16 Gerçekten zordu. Burda zor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun ☺️ doğumuma henüz var 19+1 günlük şuan cinsiyeti kız ❤️ 4 yaşında oğlum var 😍

2bebekanne Allah bağışlasınnn❤❤❤😍😍😍 benim ilk gebeliğim inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım 😍