Gulperr Merhaba kizlar ben 20+6 hafta hamuleyim. Memoriale giden var mi? Dogum doktoru memorialde olan varmi ?
Reyhankarabiber Gulperr nilgün avşar benzer takipliyim 6.haftmdan beri 40 haftaya geldik çok memnunum 😊
Gulperr Nslhnclk evet bende ayni doktora gidiyorum dogum ucretini ogrendiniz mi bilginiz var mi ? Bende cok memnunum ilgili bir doktor
Nslhnclk Gulperr 3900 tl şu an sendika indirimi ile 3400 e denk geliyor. Normal Doğumda epidural isterseniz +600 civarında fiyat farkı var. Yalnız bu saydıklarım normal paket vip i bilmiyorum
Gulperr Crnn3871 bildigim kadariyla devam ediyor canim. Hatta doktorumub yaninda ki oda onun olmasi lazim. Benim gorumcemde ayni hastanede calisiyor bas hemsirenin yonlendirmesi ile nilgun hanima basladim.
Crnn3871 Gulperr tabiki çalışanların yönlendirmesi daha doğru inşaallah hayırlısıyla gelir bebişin dünyaya sağlıcakla ☺️🤲🏻
Gulperr Reyhankarabiber ben ucreti henuz konusmadim nilgun hanimla artik sormak lazim. Ama tam olarak bilemiyorum sezeryan dusunuyorum cunku.
Agahprensinannesi Özgüç Altun a gidiyorum bende doktorumdan çok memnunum doğum ücreti konuşmadık henüz paket içeriğini bilen varmı
Gulperr Agahprensinannesi onu bende ogrenmek istiyorum bizde konusmadik bu hafta konuscaz basta bende o doktora gidicektim sonra nilgun hanimi duydum hastanenin bas hemsiresi onu onerdi gorumcemde orda calisiyordu onu sectik bizde bende cok memnumum.
Glsnark Agahprensinannesi ben kasım ayında özgüç hocaya muayene olmuştum 4400tl gibi bir fiyat almıştık normal doğum için tabi işler değişti başka yerde yapacağım doğumu
Reyhankarabiber Gulperr sezeryan normal doğum fiyatı aynı zaten bi de doğumunuza kadar zam gelebilir 😞
Agahprensinannesi Gulperr bende tavsiye üzerine gittim özgüç beye ilgisinden çok memnunum paket içeriğini öğrenemedim henüz sağlıklı kolay doğum olsun hepimiz için
Gulperr Glsnark normal dogum icin cok yuksek fiyat bence. Sakincasi yoksa neden degistirdiniz doktorunuzu ?
Agahprensinannesi Glsnark orda başka doktora giden birinden 5000 tl diye duydum doğumu ama özgüç beyin ne kadar bilmiyorum henüz bende 6.ayımda tanıştım özgüç beyle sakıncası yoksa neden doktor değiştirdiğinizi öğrenebilir miyim yada hastaneyi neden değiştirdiğinizi
Glsnark Agahprensinannesi özgüç hocaya bir kere muayene oldum uzun süreli doktorum değildi kendisi ama çok iyi bir doktor gerçekten doğumu orda düşündük ama çeşitli sıkıntılar ve Kayseri’de kalacak yerimiz olmadığı için annemlerin yanına geldim K.maraşa burda yapacağım doğumu