Gamzeli_03 Merymery2233 doktor bir sıkıntı görse mutlaka müdahale ederdi kendi olmasa bile seni o halde göndermez canım ılık bir duş alıp parol iç sakin olmaya çalış 🤲🏻😘
Merymery2233 Doktor eve git parol iç dinlen dedi. Ama eve geldikten sonra daha kötü oldum. 4. Sezaryen aşırı korkuyorum. Doktorum izinde. 19’unda ameliyatım var normalde. Bu şekilde durabilir miyim?
gamzebngaa_dmr Merymery2233 ben sancıdan anlamam ama eğer sancın varsa ve sezaryen olacaksan kendi doktorunla konuşman daha iyi sonuçta sana gün vermiş ondan önce sancım var desen bakalım ne diyecek sana diğer doktorda sanırım bişeyin yok eve git dinlen demiş bilemedim kendi doktorunla konuşman daha iyi
Merymery2233 gamzebngaa_dmr başka doktora görünmedim. Kendi doktorum NST çek bana görsel at dedi. Çektim attım sancın normal dedi. Ama ben kıvranıyorum. Acaba tatilde diye mi öyle dedi.
gamzebngaa_dmr Merymery2233 başka doktora git illa ona gitmek zorunda mısın peki başka doktor almaz mı seni ?
Merymery2233 Gamzeli_03 Nst çeken hemşire takar takmaz söyledi bir erkenci kuş daha diye. Anlamıyorum çok normal bir sancı çekiyorum gibi davranıyor sanki doktor. Ben kendimde bişey arar oldum. Ben mi abartıyorum diye.
Merymery2233 irem88 tatilde daha kötü olursan gel başka doktor arkadaşım alacak dedi. Ben eve geldim duş aldım ilaç içtim dinlendim geçmedi. Dün geceden beri bu haldeyim. Sezaryen ile doğum yapacak biri bu kadar sancıyı neden çeker diye düşünüyorum kendi kendime.
Eddakayaa Eddakayaa başka doktora görün madem.sezaryen olacaksın sancı çekmenin ne anlamı var acilmaya neden olabilir sancılar
Merymery2233 hilal_wq4 aşırı tuhaf bir sancı öyle ki geldiğinde direk kusturuyor. Midem fena bulanıyor. Adet sancısından çok daha kötü.
Merymery2233 gamzebngaa_dmr 4. Sezaryen baştan sona problemli bir gebelik sanırım ondan başkası olursa aşırı korkarım.
Ymom Merymery2233 sancınız varmış madem sezaryen evet niye sancı çekesiniz doktorun izinde olması olumsuz bir durum. Sancınız çoğalırsa hastaneye gidin mutlaka ama bu tarz sancılarında doğuma yakın normal kabulediliyor