Avent yavas akısli biberon kesinlikle ilk baslarda bende o hataya düştüm kesinlikle aventjn yavas akislisi meme reddi yapmıyor simdi icim rahar veriyorum mamasinida

Zefeyza merhaba lansinoh biberon var malesef çok hızlı geliyor mama veya süt..
suan vermeye başlamadım mesela İade şansınız varsa avent almanızı tavsiye ederim zorla sıkarak sıcaklığına bakıyorum😊memnunum

Birkatibe aa bizde tam tersi ters tutuyorum lansinoh çok hızlı dökülüyor aventi zorla sıkarak bakıyorum sıcaklıga

Lansinoh kullandım iki çocuğumda da memnunduk 😇

Hync1 Benim oğlumda hepsi red yaptı. Lansinoh, avent, dr browns, como tomo. En son Medela aldım onunla memeye döndürebildim. Ama como tomo gerçekten harika bir biberon hava kaçırmıyor, akıtmıyor.

Hync1 internetten plastik gelmişti iade ettim cam tercih ettim büyüyünce plastiğe geçilebilir belki

aslanbeyy yaaa oylemii😟 e bebekten almıştım alalı 1 ayı geçti iade almazlar dimi

Lutulut evet bende como tomo kullanıyorum hiç gaz falan da yapmadı bebeğe çok memnunum ama dediğiniz gibi meme reddi yapıyor benim bebeğim de tutmak istemiyor memeyi maalesef

Lutulut medelanın hangi biberonunu kullanıyorsunuz ben de deneyeyim bi yoksa sütüm hepten kesilecek bu gidişle

Lutulut evet bende como tomo aldim inşallah güzel olur

Birkatibe acaba bizimki mi bozuk . Çünkü ikisini de doldurup ters çeviriyorum lansinoh hızlı damlalar şeklinde geliyor avent zorla sıkıyorum.
            Veya lansinoh biberon ucunun çeşitleri mi var🙃

aslanbeyy avent i emince hızlı hızlı akıyor meme gibi olmuyor. Aldığınız yerle görüşün lansinoh u bence. Bana aldığım yerdeki bayan anlatmıştı